Koerad, koerad-nädalavahetuse märksõna.

Seekord oli siis väga koerane nädalavahetus. Nimelt kahel päeval oli Tallinnas Kalevi staadionil rahvusvaheline näitus “Võitja 2006”. Eile võistlesime siis võitja tiitlile ja täna oli sama näituse raames Dalmaatslaste erinäitus.
Nüüdseks kodus tagasi ja hea, et kõik elus ja terved. Kuumus staadionil oli täiesti kohutav ja õhku teadupärast seal kausis ei liigu. Augustikuine päike suudab aga lausa peast lolliks teha tänavu. Mina igatahes täna sain vist küll viimasel piiril sealt statalt ära, muidu oleks kõps pikali kukkunud. Koerast oli ka kahju, temalgi oli kole raske. Ja mehest ma parem ei räägigi-ta juba hommikust oli täna halvas tujus politsei peale ja lisaks veel suur kuumus ja söömatus= parasjagu tujutu ja mossis mees.
Aga siiski nüüd koertest, kellest pidi jutt tulema.

Eile läks meil kenasti. Oma klassis-avaklassis siis-meie kutsa võitis :) Ja tÅ¡empionklassis sai meie osaks ReservCACIB. Väga hea tulemus.

Tänasel võistlusel oma klassis jäime teiseks. Kohtunik oli ilmselgelt hädas meie ja meie sõberkoera vahel valides :D Tekkis selline tunne, et kohe istub maha ja hakkab nutma, sest ta ei suuda valida . Määras lõpuks vist otsuse see, et meie koer oli nii väsinud kuumusest, et ringis ta ei viitsinud joosta vaid löntsis, aga teine koer oli terve päeva olnud varju all ja puhanud ning kepsutas rõõmsalt. Aga ega me ei kurvastanud, et sõbra järel teiseks jäime :)

Esimesed

Klassi võit :)

võistlustules

Koerad ja peremehed võistlustules

Kõrval ringis võistlesid meil labradorid. Sealt jäi silma väga armsalt kujundatud kohtade märgistus.

pjedestal

Siin aga meie sõber Leelo koeraga Birdie. Nendel läks ka hästi. Birdie on meie koera hea sõbratar :) Hoidsime neile pöialt.

Leelo ja Birdie

Ja siis tulid mulle vastu vahvad Å¡otikad :) Tervitused siinkohal Kuduvale koeraomanikule. Ehk oli temagi oma kutsadega seal kusagil liikumas.

Å¡otikad

Minu osaks oli näitusel põhiliselt joosta ümber ringide ja teha pilte. Tegingi, täitsa palju kohe :) Kaasaelamine ja pöidla hoidmine on ka minu rida :P

Ja nagu näete, ma sain ometi tagasi võimaluse panna pilte üles :) Jeeeeee!!!

This entry was posted in KOER. Bookmark the permalink.

4 Responses to Koerad, koerad-nädalavahetuse märksõna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga