Kevadpühade ajal

Kui kevadpühadest on kenake kuu möödas, on paras aeg teha sellest ajast postitus, eks! Mis teha, kui asjad käivad siin enamasti ikka viitega. Elutempo on lõbus ja osad asjad vajuvad vahepeal unustuste hõlma, kuni nad jälle kuskilt välja kooruvad. Eks tuleb neid teisigi ajapikku, postitusi, mis juba möödunud asjadest. Nii lihtsalt on. Ja vahel sekka muidugi ka värskeid asju, mis just alles olid või tehtud jne. Täna jäid mulle siis näppu oma pildipanka korrastades just need pildid. Igaaastasest, traditsioonilisest munade värvimisest pühapäeva hommikul. Õigemini hakkab asi peale alati sellega, et ärgates on vaja otsida, kuhu on lihavõttejänes peitnud kõik 12 pisikest vutimuna. Sealt edasi on siis hommikusöök ja seejärel munade värvimine. Mõnusad hommikud sellised ja juhtus ka suurepärane päikeseline ilm olema.

pühad

pühad

pühad

pühad

pühad

pühad

pühad

pühad

This entry was posted in KLUBI. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga