Katsetused

Kui ma enamasti teen kaarte rohkem ikka väljapeetud ja klassikalises stiilis, siis vahest tuleb peale tuhin teha midagi teistmoodi. Eks ikka need segased otsingud ja katsetamised. Tegelikkuses lihtsalt vaatasin oma lõiketerade karpi ja mõtlesin, et katsetaks neid variante, mida polegi ostmisest saadik puutunud. Vaatasin üle variandid, mõtlesin, sorisin paberihunnikus ja hakkasin servast tegema. Ok, tembeldada oli ka veidi vaja ja siis lasta detailidel kuivada enne välja lõikamist. Tulemus sai mitte päris minulik, aga huvitav. Võib olla teen veel vahest taoliseid.
Igal juhul on mõlemad kaardid leidnud juba oma südamedaamid :)

See esimene on selline omamoodi, kus tembeldatud kiilid jalutavad mööda kaarti ja satuvad ka sisekülgedele. Templite võlu – et teed sinna pitseri, kuhu süda soovib. Sinna tühjale plaadile sai tegelikult pärast peale pandud üks kiri. Selline, nagu oli tarvis. Sellepärast jätsingi ta alguses tühjaks, kuni pole selge kellele ja miks läheb.

kaardid

kaardid

Teisel kaardil on samuti kasutatud templeid, kaart on osalt taaskasutuspaberil.

kaardid

Ja lõpuks üks kiiresti tehtud plaadiümbris. On täiesti minulik avastada õhtul kodus, et hommikul tarvis plaat kliendile ära saata, aga …pole ühtegi plaadiümbrist. Eks siis tuleb teha ise. Sai selline lihtne.

kaardid

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga