Rapla linna salaselts

Viimastel päevadel muudkui sajab, sedasi vahelduva eduga. Eile tulin rattaga töölt ja sattusin sel suvel esimest korda vihma kätte. No peaks ütlema, et koju jõudes olin päris kaltsmärg, aga tühja sest. Sõitsin ja mõtlesin, et küll on tore ikka vihma käes sõita (sisendasin endale, sest tegelikult oli külm tuul :P). Ah, ega polnud tegelikult häda midagi, kodus sai kuivad riided selga ja elu oli jälle lill.
Täna sain koju kuivalt, aga kuna lubas terve õhtu sadada, siis jätsin ära õhtusse planeeritud pildistamise Lohusalus. Lähipäevil lubas paremat ilma, siis teeme ära.
Koju jõudes aga avastasin, et Kirke traavis oma sõbrannadega maja taga ringi, vaatamata vihmale. Ise olin seekord õnneks vihmast kiirem ja koju jõudsin kuivana :P
Terve õhtu aga oligi selline – vihm, tumedad pilved ja päike vaheldumisi. Kuskil vaikselt isegi müristas, aga õnneks eemal. Vaatasin aknast lapsi natuke aega, panin kaamera põue ja läksin õue luurama – lapsi :) Nendel oli lõbu laialt ja minul ka.

See on üle pika aja üks seeria, mis jõuab mul nii kiiresti blogisse. No aga lihtsalt nii tore oli koos lastega sehekndada :) Juhuu, suvi kestab edasi!

õues

õues

Tikrid muide on osalt valmis, sai kohe maiustada.

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

õues

This entry was posted in FOTOGRAAFIA, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga