Ilmad soosivad liikumist

Eelmisel nädalavahetusel mõtlesime, et läheks õige sinna jaama poole ehituspoodi või kuidas teda nimetatakse. Nimelt oli mul plaanis soetada 4 pulka ja selleks oli tarvis minna poodi, et vaadata, mida üldse pakutakse ja siis teha otsus, millised osta. Pulgad olid olemas, aga kuna meil oli idee ka veidi jalutada, siis pidasime targemaks esmalt teha üks jalutuskäik ja seejärel tagasiteel haarata poest kaasa ka need vajalikud pulgad, mis polnud mitteteps lühikesed ega kerged, et nendega koos kohe seiklema minna. Ostmine jäi ühesõnaga tagasitee programmi. Nii me siis läksime edasi mööda kergteed Türi suunas, kuni avastasime, et ega meie suure lapse koduni polnudki enam pikk maa. Võtsime siis suuna sinna. Läbi võsakeste seigeldes tõdesime rõõmsalt, et kevad läheneb jõudsalt.

kevad

kevad

kevad

kevad

Ülaseid oli tegelikult metsaalune paksult täis ja pildile jäi kõigest väike lapike, aga vat sinililli me sealkandis ei näinudki. Selleks tuleb teises suunas minna seiklema ja soovitatavalt rattaga. Sedakorda olin mina puhta jalgsi ja laps tõukerattaga.

kevad

Kohale jõudes olime pea tunnikese külas, nunnutasime meie kõige tillemat ja mängisime tagantpoolt teise pisikesega. Kui neil magamisaeg kätte jõudis, seadsime ennast rõõmsalt tagasiteele. Meie pere eelviimasel on Kirket nähes alati rõõm suur ja siis ta jookseb kohe vops sülle.

kevad

Päris pisike oskab esialgu tunda rõõmu kõige rohkem täis kõhust ja magamisest.

Tagasitee ei läinud nii lõbusalt, kui külla minek. Tuul oli vastu ja polnud just väga leebe tuuleke. Õnneks kraavi meid ei puhunud ja jagus tahtmist isegi pajutudusid vaatamas käia.

kevad

Ühel irvikkassil jagus muidugi nalja nabani, et mina nii kiiresti ei jõudnud kõndida, kui tema tõukekaga ees vurada.

kevad

Tagasi jaama poodi me igatahes jõudsime ja oma pikad pulgad ära ostsime. Lõpuks külastasime veel toidupoodi ka ja koju läksime juba tõsise koormaga. rahul olime kohe päris kindlasti. Tervise huvides sai kõnnitud mõnus 6 km ja otsitud pulgad olid samuti poes olemas. Nüüd ma natukene aega pean plaani ja nuputan enda jaoks parimat lahendust ning siis hakkan midagi nende pulkadega peale.

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga