Nädalast, mis läks

Veider, aga seekord on nädala märksõnaks tavapärase kiire ja kiire asemel hoopis, aeglane :D Vaikus, vihm, võimalused, vabadus…
Ei olnud midagi eriti kiiret ja pakilist. Enamuses olid kodused, mõnusad päevad. Üle hulga aja veidi pildistamist ja lihtsalt olemist.

lilled

Meie tänavuaastased rõdulilled. Kasvasid hämmastavalt lopsakateks ja võimsateks.

Üks sündmus oli sel nädalal siiski. Sai täpselt 1 aasta minu tegelemisest Mary Kay kosmeetikaga ja see on asi, mida ma pole päevagi kahetsenud. Mitte, et ma olen nüüd paadunud kosmeetikakasutaja, ei, ei :D Kasutan seda ikkagi vastavalt vajadusele ja naudin tõesti suurepäraseid hooldustooteid. Rõõmustan aga pigem selle üle, et olen tutvunud selle aasta jooksul suurepäraste ja soojade inimestega. Ma olen saanud nii palju tunnustust ja toetust, et hakkab endalgi imelik :D Mu elu on olnud huvitavam, sisukam, rõõmsam. Ma olen palju õppinud nii tööalaselt, kui muus plaanis. Olen saanud ringi rännata ja huvitavatel üritustel käia. Ja igavaks ei paista minevat kusagilt poolt. Aina põnevamaks ja sisukamaks. Ma olen piiritult tänulik nii oma eeskujule ning abimehele Darjale, kui ka tervele oma meeskonnale. Ma olen tänulik oma sõpradele !!!!! Aitähh, et te olete olemas :) ja mul on suur rõõm paljudega teist teha koostööd. Ma olen tänulik oma perele, kes on olnud mulle alati toeks!!!!! Ja mul on väga hea meel, et see töö on andnud mulle võimaluse näha oma tütre kasvamist kodus.

kirke

kirke

Järgmisele pildile jäid peale enda varbad. Päevinäinud, nagu ka plätud. Sestap tekkis mõte panna nad vanasse kaadrisse :)

varbad

Üks selle nädala märgusõna võiks olla ka veel toit :D Kuidagi on saanud seda suht palju tehtud ja tavapäraselt satub põhiroogadesse mul alati köögis aukoha olev küüslauk. Laimi…see kuulub ühe mu alkovaba kokteili koostisesse ja püüan seda kapis ikka hoida. Lisakomponendina päevinäinud vana plekk-kauss.

kauss toiduga

Kook…..sel nädalavahetusel mandlikattega. Juba on otsas :P Soojalt ja piimaga oli eriti hea.

kook

Meie maja vastas, üle tee, on rida vanu ja väärikaid hõbepajusid. Kuidagi väga ilusad on nad tänavu. Soonelised tüved paistavad vanad, väsinud, päevinäinud ja kõiketeadvad….hõbedaselt helklevad lehed aga kerged, kelmikad ja ulakad :)

kirke

Täna õhtul arvas tütretirts, et kuni venna on vanaema juures, võiks tema kolida oma voodiga tema tuppa. Vedas sinna kõik oma loomad, settisime voodi venna voodi kõrvale. Karud võeti enda kõrvale ja ilmselgelt olid nad lapsele tänulikud kuulajad, kui neile raamatut ette “loeti”. Kui saabus aga magamise aeg…..otsustas see tirts, et nüüd veame selle voodi siiski tahatuppa tagasi :P Emme kõrval paistab talle veel turvalisem magada :) Saab käsikaudu öösel kontrolida, et ega ma kadunud pole :P

kirke

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga