Brrrr

Kodus hakkab vaikselt jahedaks minema. Ilmad na jahedad, et hakka või kaminat kütma. Et tundub, nagu oleks sügis käes :D Hiljuti ühel lahedal üritusel alustati juttu sellega, et…ilus sügisene ilm täna :D Veidral kombel mind iseenesest see jahedus nagu väga ei vaevagi. Midagi pole jäänud tegemata ega nägemata ja eriline kuumaarmastaja pole ma niikuinii. Toas võiks siiski soojem olla.
Pisipiiga hakkas jälle käima lasteaias. Ise nõudis. Pool aastat vahet ja laps on palju küpsem selleks sammuks. Ajab hommikuti oma unised silmakesed pärani ja tõuseb ilma suurema kärata, sest….temal on vaja minna sõpladega mängima :) Täna hommikul kell 8 ei õnnestunud mul teda kuidagi üles ajada. Magas, mis magas. No ja kui ta siis kell 10 ärkas, oli pahameel suur, et teda polegi lasteaeda viidud. Mis seal ikka, tops jogurtit kõhtu ja viisin ta ära. Päev otsa seda viud kuulata, et tahan laste juurde, oleks ka olnud ränk :D

Esmaspäeval olin kutsutud ühele koosolekule esinema. Iseenesest oli ilus ja tore kõik, aga küll on raske kusagile minna, kus sind oodatakse ja sulle on juba eelnevalt kuu selga mõeldud :O Või on see mul mingi häda külges, et ma ei oska võtta vastu endale suunatud kiitusekoori? Peaks vist selle üle mõtlema.

Aga muidu on kõik igati vahva.

Lugesin täna ühest blogist välja sellised read: Mõned asjad sünnivad selleks, et kiirelt oma lõpu poole liikuma hakata…..

Vägagi sügavamõtteline…..kui mõtlema hakata :D

Homme lähen viin majandusaata aruande ära……muidu unustan veel ära :S

Ja suvi tuleb niikuiniiiiii :P Mul on täna naljakalt rõõmus tuju :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga