….et siis täna hommikul

…ärkasime kõrvavaluga :S Laps oli kole õnnetu, mina ka. Ega ma pikalt mõelnud, reedene päev, nädalavahe ees-laps kaenlasse ja perearstikeskusesse. Lasin kõrvad üle vaadata. Ühes, selles murettegevas kõrvas, oli vaiku. Teises polnud. Õnneks ei mingit põletikku ega punetust. Tõenäoliselt tekitas valu kõrvas nohu. Jälgida tuleb ikka ja veidi loodusvahenditega ravitseda.
Ma tõsiselt rõõmustan, et vähemasti meil siin esimese asjana ei suruta sulle kaela AB-d. Tõesti rõõmustan.

Süda rahul, hakkasime tagasi minema. Enne bussi oli veidi aega ja põikasime kohalikule turule.
Ma kurvastasin taaskord tõsiselt. Kõigest kahel väikesel lauakesel oli müügil sügissaaduseid :( Ülejäänud turg kubises kohutavast Leedu või ma ei tea kelle turu kaubast :S Hunnikute viisi träni.
Kus on kõik need toredad inimesed, kes kasvatavad oma aedades juurvilju-puuvilju???
Üks tädi müüs kartulit ja tomatit. Üks vanapapi müüs kartulit, tomatit, õuna, ploomi ja paari kõrvitsat. Ja kogu moos. Ostsime tipsuga pool kilo ploome 12 krooni eest ning läksime koju tagasi. Kurb, kurb, kurb :(

Täna öösel aga julgesin lapsel lasta magada esimest korda ilma mähkmeta :P Päeval me ei kasuta neid ammu ja isegi ringi traavides ei kasuta enamasti. Vaid siis, kui täpselt tean, et pissimiskohtadega on pahasti. Ehk oli abiks ka see, et kesköö paiku panin lapse korra potile, aga igatahes oli ta hommikul kenasti kuiv. Eks neid kuivi hommikuid on muidu ka juhtunud olema, vahelduseks märgadele, aga siis ikka kuiva mähmega lihtsalt. Rõõm, rõõm, rõõm :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga