Tänasest ja eelmisest

Et mõni asi nagu meeltes.
Esiteks ma pean kiruma natuke oma lapse kerg-käru :S Maaaasendaaaaav!!!!!
Omal ajal osteti see viisil-peaasi, et kaelas ära ja võimalikult odavalt. Nüüd on tulemus käes :S Minul on sujuvalt üks muskel suurem kui teine ja kael kange pidevalt. Käru veab lootusetult kiiva, kummid on ratastel lääpas ja tulevad pealt maha. Sellest ma parem ei kõnele, et käru on nõus sõitma vaid võimalikult siledal asfaldil. Aga tulemas on ju talv ja lumi ja mul vaja ikka linnavahet käia :( OK, kiun ja ving aga sain ära halada.

Muidu oli täna päeval peaaegu hea( kui see neetud käru välja arvata ja väike õnnetus veel)
Õnnetus oli see, et kui läksin lapsega rongile, suutis ta kukkuda istmete vahel maha. No ega ma ei saagi aru, kuidas ta nii suutis, sel hetkel, kui ma jopet nagisse riputasin. Mokk oli kenasti lõhki seest ja väjast ja lõug ka veel kriimuline. Õnneks saime tupsutatud selle vere kinni ja sõitsime rahus Tallinna. Täna oli Musamaris selle aasta esimene tund. Nii tore oli lastel jälle üksteist kohata ja laulda ja tantsida ja pille mängida. Rõõmuga tõdesin oma tirtsu väga head arengut. Ainsana eelmise aasta kambast, kes on kõik ühevanused, tegi ta asju kaasa ja sai aru, mis temast taheti.
Peale tundi liikusime üle Viru väljaku Tartu maantee poole. Tammsaare pargis täna suur möll. Vaatasime Modus-e tantsijate esinemisi. Laps oli päris sillas :D
Koju jõudsin küll läbi nagu läti raha :( Polnud jupp aega linnas käru ja lapsega rühkimas käinud ja see oli ikka üsna väsitav.

Eelmisest nagu niipalju, et kuidas läheb siis mu lasteaialapsel. Iseensest väga hästi. Siiani on adopteerumine läinud sujuvalt ja pigem on probleem lasteaiast äratulekuga. Sel hetkel olen ma täiesti ebapopulaarne isik, kellest tuleks kiiresti vabaneda :D
Saime nüüd kenasti 5 päeva käidud, kui järgi minnes avastasin, et hommikul terve laps oli õhtuks tatine :S Hakkab pealeeeee, ma ütlen :S Katsusin kiirreageerida, andsin sisse nohurohtu, söötsin nipitamisega küüslauku ja vehkisin tal sellega terve õhtu nina all. Voodisse vedasin ka kaasa. Aitas. Hommikul meil nohu enam polnud. Päeva peale nuuskasime 3 korda. Ja lõpuks õppis see preilna nuuskama !!!!!! Jeee :) Täna siis pausitasime ka, sest kolmapäevad meil Musamari-päevad. Homme proovime uuesti. Näis, kaua seekord õnnestub.
Kui muidu mind vihmased ilmad nagu ei häirigi, siis viiruste pärast-palun, palun aitab !!!! Ja ma pean kuidagi hankima omale kummarid. Tavaline jalats ei taha justkui selle ilmaga koostööd teha.

Ah jaa, õhtul tõdesin, et odavaid telefone ei maksa vist siiski osta. Päeval töötas veel laitmatult, aga õhtul küsis mu käest üks tore helistaja, kas ma olen hetkel akvaariumis koos kaladega :D Et ma kostvat nii. Ma ajasin ikka tagasi, et minu telefon töötab ja vaadaku enda oma parem üle :D Siis tegin kõne lapsele ja tema ütles mulle sama :D Ja ometi ta töötas ja ma polnud teda vahepeal kusagile kastnud. Samuti mitte laps. Suured lapsed soovitasid selline luts ära visata. No jah, ma siis torkisin teda natu siit ja sealt nõelaga, võtsin tolmuimeja, paigaldasin kitsa otsiku ja töötlesin sellega seda moblat :D Hakkas tööle :P

Ja nüüd ma teen endale kõtt, mine magama. Homme palju tegemist.

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga