Maikuised õmblustööd

Vaatamata sellele, et mai oli eriliselt kiire tempoga kuu täis üritusi ja tegemisi ja palju, palju tööd – olen jõudnud sinna sekka ka õmmelda.
Kõigepealt sai vahepeal valmis üks poisslapse triiksärk. Poisslaps ise ei ela siin lähedal ja pluus on juba tema kapis ning lasteaia lõpupeolgi sellega käidud. Nii ongi siis, et modelli asemel oli mul kasutada vaid riidepuu. Pluus sai suvine ja meremeeleolus. Poiss ju isegi rannalähedasest asundusest. Igatahes ilusat suvevaheaega ja toredat sügisel algavat kooliteed talle sinna :)

lõpetamised

lõpetamised

Sellesama poisikese kaksikõele tegin aga hoopis romantilise suvise seeliku. Täiesti puuvillane, ratasklošš – lõikega ja veidi puhvitatud taskutega. Kaunistuseks broderiipits. Vöökohta panin kummipaela, et ema saaks vastavalt vajadustele seda pingutada. Modelliks taaskord riidepuu. Selliseid rattaseelikuid tüdrukud armastavad. Saab kõvasti keerutada ja see on lõbus.

lõpetamised

Maikuus said valmis ka veel kolm patja. Kui esimene neist valmis sai, siis vaatasin, et patjade värvid muutuvad mul kuidagi vastavalt aastaajale täiesti iseenesest. Tegemise ajal oli õues suur soe ja värvidki tulid kohe päikeseliselt kollased ja suviselt rohelised. Kaks patja paluti mul teha Kirke lasteaiarühma poolt kingituseks kasvatajatele – et nad saaksid ikka suvel oma lapsukestest korralikult puhata :) Esimesena tehtud padi on praeguseks samuti leidnud oma uue kodu.

lõpetamised

lõpetamised

lõpetamised

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Maikuised õmblustööd

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga