Häda ajab…

..no teate küll, härja kaevu :)
Nii juhtus ka meil. Kuigi ma ise teen jõudumööda kenadele inimestele kodudesse kardinaid, siis ise ma neid oma kodus just eriti ei armasta. No korjavad lihtsalt tolmu ja kuna keegi tuppa ei vaata, siis pole nad ka sellest aspektist vaadatuna olulised. Ja palju valgust mulle meeldib. Nüüd aga suur suvi tulemas ja ilusate ilmadega hakkab päike, mida terve talve pikkisilmi oodatud, häirivalt juba kella 5 paiku silma paistma. Mulle isegi mitte nii väga, aga mees hakkab tänu sellele vastu hommikut aina rohkem jaluotsikusse nihelema. Teades seda olukorda ette, ostsin juba mitu kuud tagasi kanga valmis. Vahepeal oli koolitööga liiga palju mässamist ja kardinad jäid tahaplaanile. Nüüd töö valmis, päike ei lase magada ja mis siis muud, kui tuli hakata tegema. Idee oli lihtne. Paneelkardinad ja naturaalsed-linased. Tegelikult peaks õmblema veel kaks paani juurde ja need tulevad mummudega linasest kangast, sekundeerima tapeedi triipudele. Esialgu katavad ka neli valmisolevat aknaaugu kenasti ära.

Kardin

Kardin

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga