Hädad pidid käima inimestemööda…

No ja paistab, et kedagi meie normaalne ja rahulik elu viimasel ajal häirib :S
Et me oleme praegu need inimesed, keda mööda hädad käivad.
Sai laps tervelt ÜHE päeva lasteaias käia peale haigust ja korras jälle :(
No ja ma lasin ikka korralikult lapsel terveks saada :( Ei ole seda kiiret, et saaks ta ruttu jälle aeda tagasi.
Tõusis neljapäeval, nädal tagasi siis õhtul palavik..kaks päeva oli selline 39 tuuris ja siis tuli kohutav öö :( Ärkasin öösel lapse hingeldamise peale. Lapsel oli palavik 39 ja kähises raskelt. Pole mul sellise asjaga kogemust, aga katsusin kuidagui hakkama saada. Läks veidi paremaks, isegi hingama saime jälle enam-vähem. Seejärel keetsime kell 5 putru ja isegi sõi seda. Hommikul helistasin perearstile. Et mis last vaevab? NOh, soovitas minna kiirabisse näitama, et tundub kõripõletiku moodi :S Ootasime issi ära ja mõne aja pärast läksimegi. No jah, ega ei küsitud, pandi haiglasse diagnoosiga larüngiit :( Tore.
Esimesel ööl oli jälle hingamisjama, aga haiglas oli märksa turvalisem olla. Põletikunäit ka 80.
Lebotasime seal 4 päeva. Eile saime koju.
ja ajab juba vanduma, lapsel täna jälle palavik 38,2 !!!!! Vähe sellest, ise olen ka palavikus ja jubedas kondivalus. Igatahes helistasin perearstile ja kurtsin muret. Lubas meid varsti vaatama tulla.
Sain ära niutsuda, tänan tähelepanu eest.

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hädad pidid käima inimestemööda…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga