Ring taas täis :)

Eile oli siis minu väikese silmarõõmu teine sünnipäev. Uskumatu, aga see fantastiline väike inimene on juba kahe aastane !!!!
Aeg on lennanud linnutiivul ja kuhu ta läinud on, pole aimugi. Tean ainult seda, et oleme oma hullematest aegadest rõõmsalt üle kasvanud ja meil läheb iga päevaga elu paremaks ning huvitamaks :)
See armastus ja rõõm, mida kiirgab üks väike inimene, ületab kõik muud aeguvad ja aegamisi kaduvad armastuseliigid. See rõõm ja power, mida saad väikeselt lapselt, ei ole asendatav. Kuid teda mitte omades, on inimene vaesem ja väikesem.

Kirke 2 aastane

Kuivõrd nüüd kahene ise oma sünnipäevast juba jagab, aga midagi ta igatahes mõtleb. Kui räägid, et tal sünnipäev, hakkab mõnusalt muhelema ja itsitama. Eile hommikul ärkasime külas ja sellepärast ei olnud temale kohe ka sünnipäevakinki kätte anda. See eest ootasid meid ukse tagas hommikul võõrustajad, kes laulsid sünnipäevalaulu :) Rääkisin siis ise lapsele ka muidugi, et temal täna sünnipäev ja kodus on kink ootamas. Ise ütleb vanuseks üks-kaks :D Näitab rõõmsalt ette oma parema ja vasaku käe ja teab, et paremaga antakse tere.
Kui õhtuks koju jõudsime, siis minu üllatuseks polnudki laps unstanud oma sünnipäeva-teatas kohe tähtsalt, et noh, sünnikinki :)
Sai oma Bay Born-i nuku koos vidinatega kätte ja oli selle üle väga rõõmus. Terve õhtu askeldas mul toas pisike “emme”, kes kohusetruult potitas oma lapsukest, kiitis ja kussutas, kallistas ja söötis. Kui aga peale sööki tema tita sülle pissis, oli suhteliselt nördinud :D
Üllatuse osaliseks sain ma aga ka ise seoses piiga sünnipäevaga. Vanem vend nimelt ei läinud poodi ja ostnud lihtsalt mõnda lelu, vaid otsis üles enda lapsepõlvest pärit roolikelgu, võttis selle osadeks, tuunis kenasti ära ja pani ilusasti kokku. Mul tarvis nüüd veel uus nahast kate istmele õmmelda ja õeke saab vennalt päranduseks tema lapsepõlve lemmikkelgu :)

Õhtul käis meil külas veel tädi Aire. See on Kirke lemmiktädi :) ja lemmiktädid ilmselt teavad, mis on lapsel hetkel kuum teema :D Meil on see Elevantsi film :P Tädi tõigi karvase Vantsiku ja Vantsiku pildiga suure tassi :P

Suurema ürituse peame laupäeval. Pühapäevaks jagub samuti külarahvast :)

Mul on fantastiline tütar ja pojad :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ring taas täis :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga