Õmblemise rõõm – ehk jaanuari õmblustöö

Minu jaoks on jah, õmblemine suur rõõm. Eriti suur rõõm on ta siis, kui mul on selleks aega. Mõtteid ja ideid on hullult palju, teostusaega aga napib.
Tuleb ilmselt juurde tekitada seda ajakest :) Pealegi lubasin ma endale, et õmblen igal kuul mõnest kangast, mis mul kapis, midagi valmis. Vaja ju varusid vähendada, et saaks uusi asemele tekkida. Kangaid , just ilusaid kangaid, pole ometi ju kunagi liiga palju, eks. Niisis, veebruaris sain aega presenteerida jaanuari õmblustööd.

Ühel nädalavahetusel siin lasin lapsel valida kapist trikotaažkangaste seast välja mõned jupid ja öelda, mida ta nendest soovib saada. Tellimuseks olid kahed retuusid ja üks pluus. Tegelikult veel kolmandast kangast on tellitud üks seelik ja pluus, aga nendeni pole ma kuidagi jõudnud. Kahed retuusid ja üks pluus on valmis.
Kui ühest kangast pluus ja retukad koos selga panna, paistab see kuidagi pižaamana…. kuigi tegelikult on täitsa vabaajarõivad. No värv selline, beebiroosa ja piiisikese täpiga. Kui aga komplekt lahku lüüa, siis täitsa toredad päevased rõivad. Praeguseks on ta neid vaheldumisi juba mitu nädalat järjepanu kandnud ja õnnelik oma uute asjade üle. Ok, vahepeal käivad ikka pesumasinas ka, aga kohe küsitakse tagasi.
Sellised nad said. Trikotaažist, organzapaelast lipsukestega. Varrukate otsas satsi-pitsiga kummipael.

retukad

retukad

retukad

retukad

Valmis komplekte pildistasime erinevates tubades. Nii saidki esimesed pildid päikeselised ja soojad, sest poseeriti mulle päikest täis elutoas, aga teised pildid said tehtud hoopis teiselpool maja akende all, kuhu päike ei paistnud ning tulemuseks sai selline jahe ja unelev- unistav. Mis teha, lapse riideid peab ju pildistama vastavalt tema enda soovidele :)

retukad

retukad

retukad

retukad

Teisest kangast retuuse otsustati eksponeerida just nii :)

retukad

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Õmblemise rõõm – ehk jaanuari õmblustöö

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga