Kott viltimismasina abiga

Valmis üks lihtne kott. Kasutusse läksid lapse ärakantud teksased ja vedi kollast sisustuskangast. Voodriks puuvillane triibline riie. Kokku õmmeldud on vasakud pooled vastamisi ja vahel on veel üks puuvillane ruuduline kangas. Tekkinud servad narmastasin. Narmad lähevad paremaks peale korralikku pesu, aga sinna pole see kott veel jõudnud :)

kott seest

kott

Pealmine detail on kaunistatud viltimismasinaga. Teksale on “Å¡enillitud” muster ja heidetupsudega kinnitatud sifoonkangastest lilled on samuti viltimismasinaga kinnitatud. Lisaks vabakäeliselt pealevilditud kirju lõng. Tagakülg on vabakäeliselt Å¡enillitud masinaga ja peale on õmmeldud lihtne tasku. Siseküljes samuti tasku pisividinate jaoks. Pilte ainult ei viitsinud palju teha :P Kott mugav ja praktiline ning juba elab oma elu :)

kott ja koer

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kott viltimismasina abiga

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga