Tagasi jõuluvana kingikotti

Aasta lõpus on piisavalt sebimist ja kuidagi ei jõua sel ajal blogipostitusi teha. Enamasti ei õnnestu enne kingijagamisi asjadest piltegi teha. Nii on siis uue aasta postitused ikka veel omadega vanas aastas, aga on nagu on.
Väikesed õekesed said endale peaaegu identsed kostüümid. Retuusid ja tuunikad.
Suuremad retuusid on ilma küljeõmbluseta, väiksemad küljeõmblusega ja allääres topeltkangast mansettidega. Suurem kleit on täiesti tavaline põhilõikeline alt veidi laienev tuunika ja väiksemal kleidil on lisaks üks läbilõige esitükil. Ühesõnaga esitükk on passega. Võimalik, et ma poleks seda passet muidu teinudki, aga nii sai paremini paigutada kangale kahe lapse tuunikate lõiked.
Kangas oli ostetud päris jupp aega tagasi ja ostan ma tavaliselt spontaanselt. Enamus juhtudel teadmata, mis sellest kunagi tuleb.

Kangas:

PaaPii Design
Mosspath, petrol – tuunikad
Spotty, sinep – retuusid

95% orgaaniline puuvill 5 % elastaani
200g
Disainer: Anniina Isokangas

Kangas on ostetud mitu aastat tagasi Nööbijuttudest

Suurema lapse kostüüm õnnestus pildile saada.

käsitöö

käsitöö

Ühel pildil on püksipõlvedel justkui rohekad täpid ka, aga tegelikult neid ikka pole. Lapsed olid enne pildistamist mänginud mingi voolimismassiga hambaarsti mänge ja küllap siis seda “plommitäidet” oli ka põrandal, kust see otseloomulikult püksipõlvedele hüppab. Täitsa ise kohe hüppab, onju :) Õnneks on see plastiliiniline ollus mahapestav.

käsitöö

Väiksema neiukese kostüüm on pildile saanud vaid riidepuul :)

käsitöö

Ja need PaaPii Design-i kangad on nii nunnud. Katsus sa siis neid mitte osta :P Peab vist silmaklapid muretsema, kui nad jälle silmapiirile ilmuvad :)

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga