Ka tööl toimub huvitavaid sündmusi

Mai viimasel laupäeval korraldasime tööl lemmikloomapäeva ja külla oli selleks puhuks kutsutud ei keegi muu, kui Mati Kaal isiklikult. On ju tema just selline inimene, kes on terve elu loomade kõrval tööd teinud ja teab nendest kohe päris palju.
Palusime lastel võtta kaasa oma lemmikuid, aga koeri ei saanud me siiski üritusele lubada. Eeldus oli, et on väike loomake ja ei tekita omavahelisi pingeid ega haugu. Sellega tuleb paraku alati arvestada, et osad inimesed koeri kardavad ja mine tea, ehk mõni koer ei lepi teise koeraga või kassiga.
Kirjutada sellest pikalt ma ei tahagi. Vast pildid kõnelevad pisut ise sellest üritusest. Tore oli, huvitav oli.Kes kohale tulid, ei kahetsenud. Sai kuulata, tarkust koguda, sai küsida ja sai loomi silitada.

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

lemmikloomapäev

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga