Ühe beebipoisi tulemise lugu ja kõik see, mis sellega on olnud seotud

Ma sain täna lõpuks tehtud ühe väga suure tõlketöö ja ometi on mul jälle aega võtta ette teisi asju. Neid, mida tahan ise teha ja mida olen lubanud teistele teha. Nii oli ka blogimine pisut unarusse jäänud.
Otsustasin täna võtta ette ühe väikese poisikese siia maailma tulemise loo. Kuidagi on juhtunud nii, et ma olen pidevalt olnud sellega seotud ja see on olnud tore. Täna on juttu beebiootusest ja järg tuleb ka.

Kõigepealt alustangi sellest, et ühel eelmise aasta septembri üsna viimasel päeval otsustas beebi ema, et nüüd on aeg teha ühed beebiootuse pildid. Sõitsime nende vahva perekonnaga Tallinna, sest noorte soov oli pildistada Jaapani aias ja Kadrioru pargis. Õues oli juhtumisi päris jahe ilm ja päeval sadas isegi vihma. Õhtuks õnneks jäi vihm järgi, aga soojaks septembri lõpus paraku enam ei lähegi. Papist me keegi ei ole ning mis plaanis oli, selle ellu ka viisime. Võin öelda, et vaatamata minu mitmetunnilisele võimlemisele ma päris sooja ei saanudki ja ärakülmumisest päästis lõpuks enne ärasõitu tops sooja kakaod. Noored olid ilmselgelt aga vist kuumaverelised ja nemad nagu ei kurtnud millegi üle :) Pärastine tass sooja kohvi tegi rõõmu siiski ilmselgelt ka nendele, kui istusime soojas autos.
Seal Jaapani aias sai muidugi veel omajagu nalja enne pildistamist. Ma olen seal ennegi kordi pildistamas käinud ja pole probleeme esinenud, aga sel korral jooksis meie juurde mingi pargivaht ja teatas, et ilma loata pildistada ei tohi :P et temale olla kuskilt valvest helistatud, et kaameras nähtud, keegi pildistavad :D Noh, esialgu me olime veidi nagu sõnatud, aga ma julgesin siiski küsida, et kas kõik turistid peavad samuti hankima loa, et seal kenas aias pilti teha ? Noh, igatahes kui me teatasime, et võime ka teise paiga pildistamiseks leida, onu leebus ja ütles, et nüüd on tema teadlik, et me teeme fotosessiooni ja võime jätkata :D Vot selline onuke oli seal. Mulle tundub aga, et tegelikult tahtis ta hirmsasti kellelegi rääkida, kui palju tööd ja vaeva on ta seal pargis teinud – näinud ja et kõik see on tema ja ainult tema kätetöö. Kuidagi peab ju ennast tähtsaks tegema :)

Igatahes pildid saime me tehtud nii Jaapani aias, kui ka mujal ja palju nalja sai ka :)

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

beebiootus

Üks tore pildistamine oli ja neid pilte on muidugi kordi rohkem, kui see käputäis siin, mis sai vägivaldselt välja valitud. Teadagi, kõik pildid tunduvad ju toredad :)

This entry was posted in FOTOGRAAFIA, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga