Üks lahe üritus…

….toimus täna päeval Tallinnas Oru hotellis.
Käisin seal oma sõpradega tegemas Mary Kay kosmeetika jõulueelset müüki. Hästi vahva ja soe üritus oli.
Pole suurt seda reklaaminud, aga hobikorras tegelen selle sarjaga juba pool aastat. Esimest korda elus olen ka ise leidnud nii tooted, mida suure rõõmuga kasutan.
Pakkusime oma klientidele võimalust enne jõule proovida ja osta kõike naha-ja ihuhoolduseks vajalikku ning dekoratiivkosmeetikat. Naised said kenasti kohapeal täis-nahahoolduse, sametiste käte spa-hoolduse ja lõpuks ka kauni meigi. Väga armas oli pärast koju saata endaga rahulolevaid ja väga kauneid naisi. Eriti armas on, kui naisel on kooskõlas nii sisemine kui välimine ilu. Kes käisid, need igatahes ei kahetsenud :P

MK

Andmise rõõm oli suur ning usun, et ka saamise rõõm. Rahul olime meie korraldajatena kui ka kõik kohalkäinud kliendid. Nii mõnigi sai osta lihtsalt endale vajaminevat ning ühtlasi lahendada ka jõulukingimured lähedastele. Tooteid ju peale naiste ka meestele ja noortele. Muide, ka üks mees käis meil-ja ostis oma südamedaamile uue lõhna :)
Aitähh nendele, keda kutsusin ja kes leidsid aega tulla meeldivalt aega veetma ning need, kes ei saanud tulla-teiega me kindlasti kohtume mõnel lahedal esitlusel :)
Kes aga avastas, et tahaks midagi jõuludeks sellest sarjast saada, võtke julgelt ühendust.

MK

MK

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga