Urrrrrr

Mu pisike silmarõõm on haige :(
Ta on kohe nii haige, et kolmas päev on meil kodus vaid kiun ja ving. Mis kolmas, lausa neljas. Kolmapäeval oli meil väga pikk linnapäev. Hommikuses rongis ei maga ta tavaliselt kunagi, aga seekord jäi magama. No tõusis hommikul suht vara, seega ei osanud peljata midagi. Linna jõudes ärkas ehmatades ja oli jube pahur. Isegi Musamaris ei läinud tal tuju paremaks. Pärast olime linnas õues ja ta jäi uuesti magama :O Laps, kes tore, kui ta kasvõi korra päevaski magab natuke. Kui mina õhtul oma asju ajasin, käis tirts hoidjaga lustimas Stereo-s. Oli seal väikese Mahmastolipreilnaga müranud. Igatahes taas kohtudes oli ta rõõmus ja kraps ja sellega mu mure sai otsa. Igaks juhuks jätsin ta hommikul lasteaiast koju ja nagu selgus, õigustatult. Õhtuks tõusis palavik :( Kõrge. Terve eilse päeva oli meil ainult nutt ja hala ja palavik 40 ümber :( Mingi valemiga palavikust jagu ei saanud. Õhtuks lõid suu limaskestale punnikesed ja seega diagnoos midagi taolist nagu suu limaskesta põletik või stomatiit :S Püha peetrus, kust sellised haigused tänapäevl :S Kahe vanema lapse puhul ei olnud ühtegi sellist jama !!!!
Öö oli täna suht olematu ja tänasest töötegemisest ei tulnud midagi välja :S Kõige kurvem on aga see, et vaatad oma pisikest ja ei saa teda aidata :( Oh ja ah. Laps tahab süüa, aga kuidas sa sööd, kui kõik teeb haiget :( Eks püüan talle tasahaaval midagi vedelat pakkuda, et veidigi süüa saaks.

Tervestükkis aga on selle nädala lõpp olnud väääga muljeterohke. Mis muljete, väga vapustusterohke oleks vist õigem öelda :O
Hetkel ma ei oska neid isegi kusagile veel liigitada-kas positiivsete või negatiivsete hulka. Võtaks alustuseks suuna positiivsema ja tervema elu poole :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Urrrrrr

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga