Tulin linnast….

….lund ei sadanud. Veel. Õnneks :D
Käisime tirtsuga Musamaris. No supervahva on meil seal. Ja Kirke võtab tunnist nii kenasti osa, et emasüda tahab uhkusest kummi minna :D Peale eelmise aasta põlengut seal kõrval majas said meie ruumid kõvasti kustutusvee kahjustusi ja eelmist hooaega lõpetasime me pikalt mujal. Sellest õppeaastast oleme tagasi vanades ruumides. Ruumid on nii ilusad, värviküllased ja mööbel väga vahva. Kõik on uuem ja parem kui varem.
Imestan, et tips on seal mul väga konkreetne ja korralik tegelane. Kõik peab olema viimasepeal korras. Aitab õpetajal asju koristada, viib kõik ripakil asjad kohapeale ja hoidku jumal selle eest, kui keegi julgeb midagi õpetaja varandusest puutuda :D Kuri korravalvur Kirke on kohe kohal ja viib asjad tagasi, kutsudes korrarikkuja korrale- ei tohi (näpuvibutusega).
Oleks ta siis kodus ka nii korralik. Kodus peab temameelest täiesti pidevalt olema põrand kaetud kultuurikihiga :S
Ja peale Musamari läksime linnapeale laiama :) Kõigepealt üritasin ma teda jupp aega Tammsaare pargis magama kärutada. Lootusetult. Lõpuks läksime Kaubamaja raamatupoodi, kust ostsime kaks raamatut- lapse lemmikud- Puhh ja Lotte Olümpiaraamat. Paistab, et temal on ka nagu emmelgi raamatukiiks küljes. See pood on nagu magnet. Asja meil aga sinna oli, sest pidime sealsamas kõrval Muuahhis kohtuma Eesti ühe tippmeikariga. Elu toob kuidagi iseenesest minu juurde väga huvitavaid inimesi, inimesi, kellega ma poleks osanud unistadagi kohtuda :D Väga meeldiv inimene ja meil jätkus juttu kauemaks….üsnagi mitmel teemal saame olla teineteisele kasulikud :) Kirket tuli muidugi sel ajal korduvalt ajada taga kõrvalasuvast raamatupoest. pani aga sukkis leekima ja mina siis ajasin teda taga riiulite vahel, laps kilgates ees põgenemas :D Järgmine kord panen talle kaela rippuma kaardi enda andmetega, juhuks, kui ta plehku peaks pistma. Üldiselt ma olen kindel, et seda ei juhtu, aga abivahendid on alati kasuks. Edasi hakkasime asutama ennast rongile ja loomulikult keeras neiuke ennast siis unele ning ärkas alles Raplas :D Nüüd on mul seltsiline keskööni olemas.
Kahju, et me ei saanud täna veel kätte meie uut kondimootorsõidukit :( Jee, jee, jee, me saame uue käru :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga