Vahepealsest

…ei ole küll palju öelda, aga meil läheb hästi :)
Ilmad on nii hunnitult ilusad, et hinge võtab kinni :) Hetk sa viibi…..tahaks sosistada. Praegune värvikirevus ja päike on armsaim aeg sügisest. Sellist sügist võib lõputult armastada.
Igal õhtul lähen magama ja tänan saatust oma tütre eest. Ta on võrratu. Lasteaias on tubli ja kasvatajalt saan kommentaariks vaid……ta on ju nii nunnu :)
On küll, nunnu, tore ja vahva laps. Mis sest, et vahest teeb sada sigadust sekundis ja jorrupoisski käib teinekord külas. See käib asja juurde ja ajapikku möödub. Isegi suured vennad ütlevad, et enam ei kujutaks ettegi, et teda ei oleks olemas :) Piiga muidugi on vendade suurim fännaja :)
Käisin hiljuti ühel üritusel, kus sain kõvasti tarkust kõrvade vahele. Ma ei ole vist väga ammu kuulanud ühtegi loengut suu ammuli :D Seda tasus kuulata. Hea teema ja väga säravad esinejad. Kasvasin isiksusena silmnähtavalt :D Mis ongi oluline, et ma hakkan juba iseendaks tagasi saama. Kusagile kaduma olin läinud pikka aega. Tegelik mina oli liiga kaua kusagil olematuses.
Kaks õmblustööd vahepeal välja antud…..nüüd järg järgmiste käes.
Endale oleks siva, siva vaja midagi õmmelda.
Täna läheme koos tütrega disaini nuusutama. Mind kutsuti Martela näituse avamisele ja kuna suur vend meil nohune-tõbine ja väikevend peab olema õhtul koolis üritusel, lähemegi koos seda näitust avama, head disaini ja muusikat nautima ning suupisteid mekkima. Disainiööle ainult me edasi ei lähe, selleks on piiga veel veidi väike :D
Homme on laupäev. Õhtul tuleb külaline ja päeval astub läbi üks külaline, seega külalistepäev.
Elu on lill :)

PS. Kristiina, kui sa vahest mu heietusi loed, võta palun ühendust :) Mul pole ühtegi Sinu kontakti, aga tahaks suhelda :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga