Kes kohata mind soovib, kaunil pühapäeval…

…see Kadriorust leida kindlasti võib mind :)

Täna võis see tõesti juhtuda nii, nagu Valgre igihaljas laulus.
Kuid alustada ei taha ma sellest.
Täna oli minu preili esimene avalik esinemine :) Seekord siiski veel koos emmega :)
Nimelt toimus Tallinnas Mustpeade majas Musamari kevadkontsert, kus esinesime ka meie tibukeste tantsuga.
Rahvast oli väga palju ja kontsert oli hästi armas. Väga palju emmesid, issisid ja lapsi. Lõpuni me kahjuks ei jaksanud olla, sest palavus ja uni kiusasid juba last liiga ägedalt.
Kuna ise olime esinejad, siis ennast pildile tantsuhoos me ei saanud, küll aga ühe pildikese üldisest melust.

Kevadkontsert

Ja lõpuks üks väsinud esineja Mustpeade maja suures toolis :)
Mustpeade majaga seob mind omamoodi nostalgia. Omal ajal olid seal paljud lauluvõistlused, milledel ma osalesin ja need olid ülimalt armsad ajad. Sealt majast on nii mõnigi võit ära toodud :)

Kirke

Peale kontserti oli mul plaan koos tirtsuga tegelikult külastada ühte toredat Soome lapitöötegijate näitust kesklinnas, aga oh häda, näitus nädalavahetusel suletud :S Peame proovima tuleval nädalal, mis on viimane näitusenädal, uuesti.
Siis tekkiski mõte minna hoopis Kadrioru parki. Viimati käisin seal ikka väga ammu. Kuna olen kuulnud, et seal on mänguväljakud, siis oli mõte eriti ahvatlev. Võtsime reipalt sammu trammipeatuse poole, aga trammis jäi psike piiga kontserdiväsimusest magama :( Sõitsime siiski Kadriorgu ja ei kahetse. Park on ju väga kena, rahvast oli jalutamas hämmastavalt palju ja ilm oli imeline. Oleks vaid seda tuult veidi vähem. Nii ma siis istusingi pargipingil ja näppisin kaasavõetud raamatut ning valvasin lapse und. Uni oli linnuunega tütarlapsel seekord lausa 1,5 tundi pikk. Värske õhk ja eelnev melu tegid oma töö. Nüüd mul igatahes nägu päikesest õhetab ja ma tean, et läheme sinna lapsega tagasi mängima. Üks päev kindlasti.

Kadriorg

Olin Kadriorust juba tagasi kesklinnas, kui laps alles ärkas. Jalutasime mööda sadamalähisteid Balti jaama poole. Käisime korra isegi turul, Balti jaamas. Poes on suhteliselt raske leida korralikku sibulat. Kõik puha pehmeks läinud. Turult õnnestus saada ja pealegi veel odavalt.
Enne rongi liitus meiega noorem poeg ja nii me kolmekesi koos koju tagasi sõitsimegi.

Siin aga üks täna pildile püütud lagi. Kus see võiks olla ?

lagi

Ja päris lõpuks veidi lilleilu. Ilusad värvid olid, jäid lihtsalt silma :)

Võõrasemad

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga