Klassikaline ruut

Praegusel perioodil hakkas meie padjaklubi tegelema süvendatult lapitööga :) Esimesel tunnil oli meil jutuks klassikalisest ruudust koosnev lapiruut. Võtsin minagi asja käsile ja tegin täna selle vajaliku ruudu valmis, et oleks järgmisel tunnil, mida ette näidata :) Kasutasin ruudulisi kangaid ja valisin rahumeelsemad, heledamad toonid. Selline ta siis sai.

roomakas

Mina võtsin ette selle kõige klassikalisema meetodi-ruut koosneb erinevatest üksikutest ruutudest. Võimalik on aga veel koostada selliseid ruute ka lihtsamal moel. Õmmeldes kokku esmalt ribad, siis lõigata nad ruudustikeks ja ühendada omavahel.

This entry was posted in KLUBI, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Klassikaline ruut

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga