Saabus detsember

Ega me siin niisama ei istu. Kogu aeg midagi teeme ja kuskil käime ja suure aja veedame muidugi tööl ja lasteaias. Õnneks see ei tähenda, et muuks enam üldse aega ei jagu. Natuke ikka jagub küll, kuigi tahaks palju rohkem sellist vaba aega, kus saakski pühenduda kodu kaunistamisele, lapsega koos meisterdamistele, jõulukinkide planeerimisele ja koduse puhkuse nautimisele. Asja lihtsamalt kokku võttes, tahaks lihtsalt inimlikult rohkem aega oma perele pühendada :)
Detsember tõotab tulla väga siginat saginat täis ja ega see läinud novembergi vähem sisutihe pole olnud. Olgu kuidas selle ajakesega on, kodus tahaks olla ikka palju, palju, palju rohkem. Kodus on hea !!!
Täna hommikul oli küll pisut jama, kui ärgates avastasid, et elekter on ööga jalga lasknud. Mingi aja sai susse sahistatud mööda elamist küünlavalgel ja siis tuli õnneks päike välja ja saabus valgus ning peagi tuli ka elektripoiss tagasi. Mõne aja pärast helistati juba lasteaiast, et nad võtavad jälle lapsi vastu, aga selle aja peale oli tips saanud aimu, et emal vaba päev ja arvas, et tema on ka parema meelega minuga kodus. No mis seal ikka. Me saame koos hakkama küll.

sedateist

Ühed südamed on meil tegemisel ja soojas :)

sedateist

Võsast käisime oksi toomas. Läheb tarvis, läheb tarvis :)

sedateist

Vahepeal teeme mõned kaardid valmis….

sedateist

Ja paberitest, ilusatest paberitest….nendest pole ju kunagi küll :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Saabus detsember

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga