Väike kotike

Oktoobrikuises padjaklubis olid koos jälle nobedad naised ja sellel korral oli meil tegemisel üks raudadega kott. Kuna Katrin oli hiljuti käinud ühel kursusel, kus sellist kotti tehti, oli ta kenasti nõus meile selle tegemist õpetama. Kotikese tegemine võtab üsna vähe aega ja nii saidki kõik oma kotid samal õhtul kenasti valmis.
Seekord sai minul siis selline variant, aga ma kindlasti plaanin veel teha mõned kotid ja kohendada pisut seda lõiget. Ma ei jäänud antud variandiga päris 100% rahule. Kui aga ei ole päris rahul, siis tulebki teha uuesti ja vaadata, kuidas saaks parema tulemuse.
Selline sai aga minu esimene – vintage kott.

kott

This entry was posted in KLUBI, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

6 Responses to Väike kotike

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga