Sussikott

Üleeile õhtul töölt tulles oli kallal mingi jube väsimus ja kui ma peale sööki läksin veidikeseks lugema, siis jäin mõne aja pärast lihtsalt magama…ja magasin vist liiga kaua. Mis seal salata, tempo on praegu hull. Igatahes, kui pärast lapsele raamat ette loetud ja musid kallid enne und olid tehtud, polnud minul enam uneraasugi. Lõpetasin köögis vajalikud tegemised ja…otsustasin, et teen ühe tarviliku asja ära. Tirts käib kaks korda nädalas laulmas ja veab pidevalt oma vahetusjalatseid. Kord ühe, kord teise kotiga. Nii otsustasingi, et teen ühe konkreetse sussikoti, kus need vahetusjalatsid võivad alati sees olla. Eks varsti tuleb vist ujumisasjade kott ka teha, sest teisipäevast hakkab lastel lasteaias ujumine :) Hommikul läksin loomulikult tööle Une Mati õlal kaasas, sest käsitööline tegevus venis öösse.

Kott ise on puhtalt minu lemmik ja Kirkele õnneks meeldivad ka täpid ja triibud :) Ühelt poolt must, teiselt mururoheline. Seest hoopistükki triibuline. Kaunistuseks….Edelweiss, edelweiss – kaunis lilleke väike…

Hommikul oli laps oma uue koti üle siiralt õnnelik ja päeval käis juba sellega laulmas. Õhtul pannakse kott nüüd kenasti voodiotsale rippu.

kott

kott

kott

kott

kott

kott

Natuke on nüüd juba sellest kotiloo kirjutamisest aega möödas ja vahepeal on tekkinud vajadus veel lasteaeda spordiriiete ehk sportsärgi ja lühikeste pükste koti järele. Kasvatajad eile koosolekul avaldasid arvamust, et lapsed ei leia oma spordiriideid üles ja mõnel pole neid üldse ja et võiks olla miski kott nende jaoks. Ma pole teiste kappidesse kunagi piilunud, aga meil on küll spordiriietega kõik korras. Hooaja algusest on kapis alati olemas sportsärk ja lühikesed püksid, mis vastavalt vajadusele käivad kodus pesus ja sassis pole nad tal ka kapis kunagi olnud, vaid kenasti ülemisel riiulil koos. Noh, aga ega mul pole siis raske veel ühte kotti talle teha. Pealegi täna palus ühe lasteaiakaaslase ema ja veel mõni tuttav, et teeksin nende lastele ka kotikese :) Niiet kaks kotti või kolm – neli kotti koos teha pole küll mingi probleem. Pealegi on nende tegemine mulle puhas rõõm ja teraapia päevatööst :) Kui hommse kiire mööda saan, siis ehk juba pühapäeval tulebki lisa.

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sussikott

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga