Mitu üritust ühel päeval :)

Seekord oli laupäev, 14. aprill, selline elamusterohke päev. Sai kohe hulgim ette võetud ja õhtuks oli paras väsimus kallal, kuid mõnusale päevale mõeldes-tühja sest :)
Hommikul korjasin kärmelt oma seitse asja kokku ja lapse seitseteist asja ka ning peagi olime juba Tallinna poole teel. Varem mõeldud rongiga minek jäi küll ära ja läksime linna ikkagi autoga. Noh, tekkis mõte kaks asja ühitada.
Esimene asi oli siis see, et käisin üle pika aja kohtumas Kullaketrajatega !!!! Viimati oli kokkusaamine meil Raplas ja täpselt aasta ning mõni päev tagasi. Seekordne üritus toimus Linnateatri kammersaalis ja lahkeks võõrustajaks oli Vardakeerutaja. Tänud temale selle eest. Koht oli väga mõnus.
Rahvast oli kohal kõvasti ja Kalakajaka taktikepi all voolisid enamus osalejaid usinasti Fimost pärleid. Viilijaid oli ka, nagu koolitundides ikka :P Mina nende seas. Noh, eks asi oli minu molutamises ja hõivatuses teiste töödega ning õigel ajal jäi Fimo lihtsalt ostmata :( Aga sellest polnud lugu. Ma panin kõik kõrva taha ja pildistasin ära ja keskendusin inimestega suhtlemisele :) Väga tore oli üle hulga aja jutustada toredate inimestega, keda muidu kole harva kohtad.
Fimoga mässamine aga jäi kripeldama küll. Eks ma kunagi rahuldan selle kire, kunagi, kui saan kooliga ühele poole. See peaks tähendama, et ehk üsna varsti.
Kaks tundi möödus kiiresti ja oli aeg edasi minna. Laps ja issi said õnneks selle aja suurepäraselt hakkama. Korra lippasin veel pisikese tipsuga Kammersaali tagasi ja tädid said meid vaadata üle :)
Kuulujärgi oli veel hiljem üht-teist põnevat, aga jah, kõike head ka ikka korraga ei saa endale lubada.
Meie tee viis aga edasi hoopis Pirita teele. Laps jõudis ennast selle ajaga parasjagu ära tankida ja nii saime juba pesakondlikult minna ehitusmessile.
Jubedalt rahvast, kohutavalt palav ja ei midagi eriti uut võrreldes eelmise aastaga. Huvitav oli sellegipoolest. Ise otsisin sealt üht saunaehitaja-firmat, keda eelmisel aastal nägin, aga vat ma neid ei leidnudki. Jah, messil kohtasime veel Liiat perega. Väike Jasper ja Kirke sõbrunesid väga kiiresti :)
Mess üle vaadatud, suundusime Järve Selverisse. Minule, kui koduses arestis viibijale, on sündmus seegi :P Oh jah, kahjuks pole maapoodides lihtsalt kõike saada, mida vaja oleks.
Kribu pidas igatahes päeva kenasti vastu. Koduteel magas oma unekese ära ja siis oli jälle tore olla.
Õhtuks tulid meile veel külalised. Täpsemalt katsikulised. Tädi Lea ja onu Ain tõid lapsele vahvad klotsid, täitsa puidust ja lapsesõbralikud. Minul oli nende üle küll hea meel, laps saab aga rõõmustada ja mängida nendega natukese aja pärast. Tips saab hakata varakult endas arendama projekteerimise ja ehitamise soont. Täpsemini- loovalt tegutsema :D On ju pisikese esivanemate poolt lootust pärida kõvasti kunstiannet :) Nii emme kui ka issi poolt. Aga küladega oli jube vahva jutustada üle pika aja.
Nüüd aga fotoreportaaž :)

kokkutlek

kokkutlek

Kaja

Krentu

Taimi lapsed

Elsa

kokkutulek

kokkutlek

kokkutlek

Marianne

kaja õpetaja

kokkutlek

kadri ja kartix

Liia ja Jasper

kokkutlek

Krentu voolib

fimo pärlid

kokkutlek

Elsa

Manni töö

Krentu töö

kokkutlek

Signe omad

kokkutlek

Elsa pärlid

This entry was posted in KLUBI, KOER. Bookmark the permalink.

7 Responses to Mitu üritust ühel päeval :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga