Nii ta läks ja tuli

Jah, ilma liigse kisa ja kärata. Mõnusalt, rahulolunaeratus näol.
Terve detsember oli juba selline mõnus, kus oli palju lähedastega koos olemisi ja tegemisi. Aeg, kus esimesel kohal olid just üksteisega koos naermised ja ühised ettevõtmised. Oli ka ilusaid üritusi, kus käidud midagi vaatamas, aga ikkagi tähtsamad olid need olemised, kus sai mõnusalt jalad diivanile kerides juttu ajada ja ühiseid mänge mängida. Kaisutada ja üksteist kuulata. Sel põhjusel ma isegi pildistasin ütlemata vähe. Lihtsalt olin ja nautisin. Pildistada jõuab ju uuelgi aastal ja jäädvustamist väärt on ehedad hetked elust enesest, mitte ainult jõulusäras kingisadu. Oli palju õues möllamist, raamatute lugemist, meisterdamist, laulmist, sõpradega olemisi, kooskokkamist… Mis seal salata. Südame teeb eriliselt soojaks see, et kõik kõige armsamad tulevad alati koju kokku. Kes pikemaks, kes lühemaks ajaks, aga ikka on see koht, kuhu tullakse.
Kui ma nüüd vaatan tagasi aastale 2012, siis ilma pikemalt mõtlemata võin öelda, et see oli hea aasta. Selline aasta, kus võib öelda, et miski pole läinud pahasti või midagi oleks teinud teisiti. Kõik oli täpselt nii, nagu ongi hea. Ei ole midagi, mida peaks kahetsema. On vaid rõõm ja teadmine, et õnnelik olla on tegelikult nii lihtne. Õnnelik olemiseks pole vaja veel seda ja seda ja seda asja…et siis olen ma ehk veel õnnelikum. Õnnelik olemise valem on hoopis sinu enese sees.
Uueks aastaks ei anna ma kunagi mingeid lubadusi. Lihtsalt elan nii, et südametunnistus oleks rahul.

Ja ma olen südamest tänulik kõikidele lähedastele, sõpradele ja tuttavatele, kes on andnud oma olemasoluga panuse meie imelisse aastasse :) Me armastame teid väga!

*****************************************************

Õnne valasime ka :)
Meil küll tekkis diskussioon sel teemal, kas valada tuleks enne või pärast aastavahetust, aga lõpuks leidsime, et vahet ju pole. Oluline, et meil on lõbus. Äraarvamine oli väga loominguline ja nii oligi, et mõnel oli tulemuseks mugav pesa, mõnel aga kaljune palmisaar, mõnel palju õnnekilde, mõnel täispurjes laev ja mõnel hoopis tool.

õnnetina

Meie kuusel on aastast aastasse olnud ehteks vaid ümmargused kerad. Tänavu lipsas sekka üks perekond uusi mummulisi kuuseehteid. Mis puudutab kuuske ennast, siis ega ta meil selline esmaklassiline korrapärane polegi. Ikka toome metsast sellise, mis niiehknaa pikaks ja sirgeks ei kasva. Tänavu oli meil näiteks nn nurgakuusk, sest oli teisega kokku kasvanud ja ühelt küljelt väheste okstega.

kuusk

Pühade ajal lapsega koos tehtud origamikorvikestesse on mõnus panna erinevaid pärleid. Neid meil ikka jagub nagu igasuguseid muidki näputöövahendeid.

pärlid

Ja suurimad tänud kõikidele, kes saatsid meile ilusaid kaarte. Kui sellised ilusad tervitused on aknalaual, siis meie juurde tulebki uuel aastal vaid puhas rõõm:)

kaardid

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga