Uus hooaeg.

Tänavune hooaeg algas 18. oktoobril Kehtnas. Saime kokku Kehtna Klubi ruumides, et arutada ees-seisvat hooaega, näidata kes mida on teinud, uurida erinevaid ajakirju, raamatuid ja väljatrükke. Esimesel koosviibimisel käisid Anne, Katrin, Aire, Lissi, Tea ja Ingrid.

Uurime mustreid

Katrin, Lissi ja Tea mustreid uurimas

Kuna möödunud oli pikk ja ilus suvi, siis nii mõnelgi oli kaasas midagi, mida teistele näidata oma käsitööst.
Katrin ja Anne on nii agarad käsitöötegijad, et nendel oli ikka igasuguseid vahvaid asju näidata. Vaata aga ja imetle! Õnneks pole nad kadedad teistega oma oskusi ja teadmisi jagama:)

Kott heegeldatud lilledega

Katrin tegi teksa-kotile heegeldatud lilled

Liblikas

Aire ja Tea vaatavad Katrini vesti seljal makramee-heegelpitsis tehtud liblikat

Tubli ja erilise püsivusega nobenäpp on aga meie Aire, kes tõi näidata oma suurepärast shenill-tehnikas teostatud seinavaipa “Kevadhommik”. Tundub, et naised on sõnatud:D Aire on meil üldse igavesti andekas lapitekitaja!!!

lLapiteki imetlemine

Anne, Tea ja Katrin kuulavad Aire seinavaiba saamislugu

Üleüldises freeform-heegeldamise vaimustuses, katsetasime meiegi oma seltskonnaga seda tehnikat. Tegelikult on see üsna lõbus tegevus, sest iial ei tea, mis sellest lõpuks välja kukub. Algus sai tehtud ja loodame, et kunagi saavad mõned asjad ka valmis. Siis riputame nad kõik siia ilusasti üles.

Katrin heegeldab

Katrin heegeldab

Nagu ühiskondlikes asutustes ikka, tahab üks hetk tulla koristaja ja teha oma tööd. Nii pidime meiegi selleks korraks lõpetama. Otsustasime aga nii, et kuna koos käime kaks korda kuus, siis teemegi ühe koostegemise Kehtnas ja teise Raplas, sest siis saavad kehtnakad Raplas käia ja raplakad Kehtnas. Pealegi Raplas ei aja korisataja meid vara laiali:P

freeform

Freeform kamba peale

This entry was posted in KLUBI. Bookmark the permalink.

Comments are closed.