Ja nüüd siis viimased lumised pildid…

…., sest käes on aprill.
Jah, õues on juba suur kevad ja lund leiab veel vaid mõnes metsaaluses või sellises kohas, kus lumi kokku lükatud ja teesaastaga segatud. See viimane ei taha veel tükk aega ära sulada. Seega, tegin otsuse, et siit tuleb nüüd viimane lumine postitus. Lund oli seekord talvel piisavalt ja pildistatud sai kõvasti. Üks perepildistamine ootab tegelikult siiani töötlemisjärjekorras, et saaksin talvistele asjadele päriselt joone alla tõmmata ja kevadele keskenduda. See konkreetne fotoshoot sai aga teoks täiesti spontaanselt ilma igasuguseid erilisi ettevalmistusi tegemata. Selga läks see, mis parasjagu selga panna oli ja pildid said tehtud.

Siit see tuleb.

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

talv

Suure lumes ukerdamise ajal saime juhuslikult pildile ka eemal suusatava K(eelmisel pildil). Tema tegi suuskadel uhkeid tiire mööda terviserada ja ei soovinud seekod meiega pildistama tulla. Eks muidugi, lumise talvega tuleb kindlasti leida aega suusatamiseks, sest mine tea millal jälle saab.

talv

talv

talv

talv

talv

talv

This entry was posted in FOTOGRAAFIA, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga