Kaks pusa ja kahed retuusid jõuluvana kingikotist

Teadagi, et jõuluvana ei jõua ega jaksa kõike ise osta ja nii tuleb ka teistel inimestel kingikotti täita. Lisaks muule huvitavale ja arendavale said meie pere väikesed piigad endale mõlemad pehmest trikotaažist pusad ja retuusid.

egiptus

egiptus

Pusade ja retuuside lõiked on mõlemad pärit Mekkotehdase esimesest raamatust. Seda pusa lõiget – dressikas ta vist pole, sest on ilma lukuta- kasutasin juba siis, kui K väiksem oli. Temale küll tookord lõiget pikemale kasvule. See on mugav lõige ja mis kõige tähtsam, et sel pole kapuuts vaid ülekäiguga püstkrae, mis on jope all mugav(kapuuts on jope all alati ebamugav pussakas) ja hoiab samas kaela sooja. On kaela ümber piisavalt avar ning pooma ei kipu.

egiptus

Krae peal on väike kaunistus, kus kahe soonikukangast ruudukese vahel on jopenöörist lipsuke.

egiptus

Retuusi lõige on ilma küljeõmbluseta nn võimleja või baleriini retuusid. Eks nad meil mõlemad ongi sellised spagetid-võimlejatüdrukud.

Väiksema piiga pusa kangas on ülipehme ja mõnus FrenchTerry trikotaaž ja selle tootjaks on Stoffonkel.
See kangas ootas mul kapis päris kaua oma õiget aega ja nüüd see aeg oligi käes. Soonikud valisin roostepruuni värvi, mida esineb ka põhikangas ning retuusideski on seda värvi väikeste kolmnurgakestena.

egiptus

egiptus

egiptus

egiptus

egiptus

Suurema tütarlapse pusa kangas on samuti väga pikalt oma aega oodanud. Pehme FrenchTerry armsate jänkudega meeldib lapsele väga. Kanga tootjat ma kahjuks ei mäleta, sest ostetud ammu ja kangal märgiseid polnud. Soonikud said tumedamat halli tooni roosade tähekestega.
Eile tuli laps koolist selle pusaga ja ütles, et no nii mõnus on sellega olla. Jõudsime järeldusele, et teeme veel mõne taolise, aga teisest kangast. Laps ju teab, et vanaema oskab asju teha :P

egiptus

egiptus

egiptus

egiptus

Jõuluõhtul on lastel pakki saades põhitähelepanu ikka tavaliselt mängulistel esemetel, kui see pole just imeuhke printsessikleit. Kui aga tuledesära möödas, avastavad nad kingiks saadud rõivad, mis neile samuti rõõmu teevad. Riietest hakkavad rõõmu tundma juba pakki avades pisut suuremad piigad. Meie K vähemalt küll.

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga