Sinine pluus

Olukord on selline, et minu preili K on juba 3 kuu pärast 14 ja see on selline vanus, kus laps on kohe kindlasti iseteadlik ja tuleb oma soovidega lihtsalt lagedale ning emal tuleb soove vastavalt võimalustele ja arukusele täita. Eh, ega see pole üldse raske ja see on isegi tore, oleks vaid rohkem aega. Tütrele õmblemine on nagu lapsepõlve pikendamine, kui modelleerisid ja nikerdasid rõivaid oma nukkudele. Lihtsalt suurus on suurem ja kangast kulub rohkem.

pluus

Mõni aeg tagasi oli mul tarvis minna Karnaluksi kauplus-lattu mingeid asju tooma ja K oli kaasas. Kuni mina oma asja ajasin, korjas K endale sületäie kangaid ja tegi mulle selgeks- sellest tuleb pluus, sellest pluus, sellest seelik ja nendest kleit :) Ok, nii lihtne see ongi.

pluus

Nendest ostetud kangastest olen saanud valmis tervelt ühe pluusi ja see on analoog ühele valgele pluusile, mille ostsin talle kunagi enne reisi poest. Pluus on neiul üks suur lemmik ja nüüd ta arvas, et on vajalik teha sarnane, aga tumedamast kangast ja vähemate pitsidega.

pluus

Valituks osutus 100% puuvillane tumesinine väikese valge lillega õhuke musliinkangas. Õhemat sorti.

Lõiget mul selle jaoks pole võetud. Mõõtsin lapse ära ja lõikasin käsikaudu tükid välja. Tükid kokku ja pluus oligi peaaegu valmis. Kõige rohkem võttis aega tellitavate trakside nikerdamine. Allääres on naturaalset tooni puuvillane pits. Pluusi saab kanda nii õlad kaetud, kui katmata.

Pluus on sel suvel tihedasti kandmises olnud ja sobib lisaks seelikuga kandmisele mõnusasti ka pükste peale.

pluus

pluus

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga