Suve lõpp ja meestemoos

Meil käivad juba teist aastat need kaks asja kenasti koos. Augusti keskpaik ja meestemoosi keetmine. Eile tegime valmis esimese portsu. Vanem poeg tuli oma perega külla, ise hoidis meie väikest päkapikupreilit ja minia aitas mul hakkida meestemoosi materjali. Nii sai kõik vajalik potti üsna kiiresti. Mõnusa tööjaotusega. Mina kastsin keeduvette ja koorisin tomateid, Kaire ja Kirke hakkisid samal ajal paprika, tšillikaunad ja küüslaugu. Kuna meil beebi peres, siis aastaga on kogunenud ports suuremaid beebimehude purke. Nendesse on nüüd igavesti mõnus panna sisse seda head, vürtsikat kastet. Retsepti ma uuesti kirjutama ei hakka, sest selle leiab ühest eelmise aasta postitusest. Tänavune moos sai ikka üsna vürtsikas. Poeg näris otsast ühte tšillikauna ja nentis, et pole tal teravust väga ollagi. Nii ma siis võtsin ja lisasin Türgist toodud kuivatatud tšillipiprapuru…..järgmise laari teeme vist pisut vähem vürtsikama :)

moos

moos

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., TOIDUST NII JA NAA. Bookmark the permalink.

One Response to Suve lõpp ja meestemoos

  1. Pingback: September |

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga