Natuke kardinaid

Kuna üleeile said valmis järjekordsed roomakardinad, tuli mõte,et võiks siia tekitada kardinate kategooria.
Roomakad said muide väga kaunid, oranžist täissiidist, aga mul polegi neist veel pilti, sest klient paneb need ise oma kodus üles. Kaup jäi küll, et ta pildistab ja saadab siis mulle ikka ka. Loodame.
Kardinaid on tehtud tegelikult hullult palju, aga vahest on see laiskusest, vahest sellest, et pole lihtsalt ise üles panemas käinud- pildid on jäänud tegemata :(
Tekstiil mulle meeldib küll väga, aga nali naljaks, endal mul kardinaid polegi :D Ok, nüüd esimesed peaks magamistuppa peale remonti siiski saama tehtud, kui sobiva kanga leian. Kangaste suhtes olen jube valiv ja see on ka üks probleem, miks ma neid kergekäeliselt ei tee.Miks pole? Ikka sellepärast, et pole midagi püsivamat, kui ajutised asjad ja kuni pole tehtud remont lõpuni, pole tahtnud panna ette kardinaid. Seda enam, et tuppa meile keegi ei vaata ja valgust armastan ma ülekõige. Miks seda siis ikka varjata.
Magamistuppagi planeerin paneele, et saaks need täielikult päeval eest ära lükata ja põhjamaisel vähesel valgusel lasta tuppa voolata.

Mõned nopped siis alguseks.

Triinu paneelid

Paneelkardinad, valmistatud Finlayson söövitatud kangast “Paikka”
Kahjuks pole pildil nähtav nende kaunis helekollane värvus.

Paneelkardinad

Paneelkardinad, valmistatud Finlayson söövitatud kangast “Vega”

Kardinad

Lihtsad vuaalkardinad. Sepistatud kardinapuud tehtud jooniste järgi. Lihtsad, aga mõnusad.

Roomakardin

Roomakardin kangast “Line”

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Comments are closed.