Kingituste ring

Nagu varasemal kahel aastal, nii ka tänavusel – abistan ühte ägedat vanaema. Nimelt tahab ta oma lapselastele sünnipäevaks alati midagi käsitöölist kinkida. Esimesel aastal said kõik lapselapsed aasta jooksul minu tehtud lapipadjad. Eelmisel aastal tegin tüdrukutele kerged sporditarvete kotid ja poistele pehmed pihupallid. Sel aastal alustasid sünnipäevatralli üks piiga ja üks noormees. Piigale tegin öösärgi ja noormehele suvised püksid. Kingitused on nüüdseks käes ja tagasiside positiivne.

Õmblen nagu ikka heast ja kvaliteetsest trikotaažist.

öösärk

Öösärk on rõõmsalt kevadvärviline. Neiukesele pikkusega 140 cm. Kaelakaar viimistletud lõikekohase kandiga ja lisandiks üks kolmnurkne satsike koos puuvillapitsist lipsukesega. Alläär ja varrukate servad satsitatud sik-sak õmblusega

öösärk

öösärk

Veidike pitsi ja satsi ja rõõmus öösärk ongi valmis. Ja ega ma täpselt ei tea, võib olla meeldib preilile sellega hoopis suvel koduaias ringi lipata :) Miks ka mitte!

öösärk

Ja nüüd pükstest.
Ma ise armastan väga mereteemalisi kangaid ja mustreid. On see muster kangastel või paberitel, ei oma suurt vahet. Täpselt paras tükk sellist tumedamat ja poisilikku kangast oli kapis olemas ja sellest saidki püksid noormehele pikkusega 145 cm.

püksid

püksid

Sisseõmmeldud laiale kummipaelale sai lisaks tunnelisse valge pael. Kaugjuhtimise teel võisin vaid aimata, kui priske või peenike võis see noormees vöökohalt olla. Pael on sellisel juhul alati abiks. Kuuldavasti mõõduga võssa ma ei pannudki, sest noormees olla vanavanematega SPA-se minnes püksid kohe jalga sättinud :)

Tagumisele poolele õmblesin aga mõnusad taskud. Vahest on vaja midagi tasku pista päris kindlasti.

püksid

püksid

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga