Mõned tööd vanast aastast

Kui jõulud hakkasid lähenema, muundusin mina kiirelt päkapikuks ja minu töökojas käis iga päev vilgas tegevus. Peale selle, et mul olid käsil mitmed tellimustööd, sai sel aastal õmmeldud pereliikmetele kingiks igaühele midagi meelepärast. Minia sai uued diivanpadjad ( 4 tk), mis pildile ei jõudnudki. K sai uue kassidega t- särgi, pojatütred leidsid oma pakkidest lisaks muule vajalikule kumbki printsessiöösärgid ja pojad said endale kaksikutepluusid. Selles mõttes kaksikute, et ühesugused pluusid. Erineva tegumoega, aga samast kangast. Tüdrukud ajasid kohe oma pidukleidid maha ja panind öösärgid selga. Nemad arvasid, et öösärk on märksa lahedam pidurõivas :) Pojad panid samuti oma uued särgid selga ja muhelesid rõõmsalt. K särk oli jõudnud juba otsapidi pessu, sest tema sai selle kätte teisel jõulupeol ja hakkas seda kohe kandma. Minia ei saanud padjakatteid selga panna, aga ma tean, et ta igatses juba ammu diivanile uusi patju.
Jah, tegelikult oli tore, et isetehtud asjad muude kinkide vahel nii palju rõõmu valmistasid.

Niisiis – kollane kassidega pluus. Selle kanga ma ostsin täitsa juhuslikult siis, kui käisin Karnaluksi hulgilaos otsimas kangaid padjapüüride tarbeks. Üks kolleeg tellis oma lastele jõuluks nimelised padjapüürid ja kodus mul selleks sobivat kangast ei olnud ning tellimiseks polnud enam piisavalt aega. No ja nii see kassikestega kuldkollane kangas mulle sealt vastu naerataski. Puhta restitükk. Veidi üle meetrine jupp ja kogu täiega ta mulle kotti ennast paluski. Jah, igatahes sai sellest K-le särtsakas ja rõõmus t-särk. Kangas: Designed by Stenzo textiles – Oeko tex – Bio Cotton Netherlands. Nii oli kangal kirjas.

pluus

pluus

pluus

Järgmisena väikestele piigadele printsessiöösärgid. Mõnusad ja roosad. Kangas: 95% organic cotton, 5 % spandex. Stoffonkel, Saksamaa.
Printsessiga öösärk on ilmselgelt iga pisikese tüdruku unistus. Väiksemal on tagumisel poolel täpid, suuremal kroonid. Kangas tellitud siit.

pluus

pluus

Nagu ma eelnevalt juba mainisin, siis öösärgid rändasid piigadel kingipakist otse selga ja sinna nad ka jäid. Minule jäi rõõm, et lapsed olid õnnelikud :)

pluus

Ja viimasena mu suurte poiste t-särgid. Mõlema särgi jaoks võtsin mõõdud salaja nende kõige armsamatelt t-särkidelt. Et saaks ikka just täpselt nii hea suurusega, nagu neile meeldib. Noorem eelistab V- kaelust, vanem tavalist ümarat kaelust. Noorem kannab lühemaid ja rohkem taljes särke, vanem vastupidi pikemaid ja pisut vabamaid. Ja ei maksa mõelda, et täiskasvanud meestele on väga lihtne sobivat kangast leida, kui ei taha just ruudulist või triibulist. Minu põhjatutes kangavarudes oli see ainumas, mis sobis. Igatahes on need head särgid,
sest erinevalt poest ostetavatest, ei tõmba neil küljeõmblused peale esimest pesu kiiva ja materjal on samuti aus, mitte väga õhuke. Vaatan nüüd sellise pilguga ostukohtades ringi, et leiaks veel mõne sobiliku kanga poiste jaoks :P Kangas: Greated by Hilco, exclusive digital print, certified Oeko-Tex Standard 100. Kangas tellitud siit.

pluus

pluus

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

One Response to Mõned tööd vanast aastast

  1. Pingback: Printsessi pidžaamad |

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga