Nädala rõõmusõnumid

Kaks rõõmusõnumit oli sel nädalal :) Ühel heal tuttaval sündis nädala sees teine tütretirts :) Vanem tütar on meie piiga sõbranna ja eakaaslane. Nüüd on ta juba siis suur õde :) Sündis see pisike aga minu isaga ühel päeval-seega hea meeles pidada :)
Palju õnne veelkord Sulle, Anneliis ja kogu Teie perele !!!!

Ja teine suurepärane uudis tuli Hollandist. Meil seal peretuttavad. Juba aastaid. Mõne kuu pärast on mul hea meel kohata neid juba kodumaal tagasi :) Mis aga rõõmu tõi, siis see oli titesõnum :) Ma hüppasin tõega rõõmust lakke selle teate pärast, sest see pere ootas seda õnne juba ammu ja väärivad seda tuhatkordselt. Nüüd võin ma oma sünnipäeva kandis oodata selle pisikese sündi :P Palju, palju õnne Teile ja emmele kerget ootust !!!

Eh, nostalgia kisub peale :) Meenub see aeg, kui olime alles ise iga kuu ootusärevuses, et kas äkki nüüd…ja kui lõpuks näkkas, kuidas me rõõmustasime …nüüd on see ilmaime juba kaks ja pool.
Tagantjärele mõeldes oma kolme lapse sünnile, oli viimane ainus, mis on mul meeles üsna uduselt ja siiani vahest küsin mehe käest üle mõndasid fakte :D Olin vist nii keskendunud ja kusagil ära, et ümbritseva jaoks puudus igasugune tähelepanu. Ja kokkuvõttes oligi see kolmas sünnitus kõige parem. Esimene tehti arstide poolt koÅ¡maarseks, teine oli küll tõeline turbokas, aga segunenud hirmuga, sest esimene sünnitus kerkis äkitsi elavalt meeltesse :D Kolmas aga oli kuidagi jube rahulik, kerge, meeldiv ja tohutu keskendumisega. Atmosfäär oli tänu valitud väikesele haiglale super, ämmaemand liikus nagu haldjas, issi oli rahulik ja olemas…..ilus oli. Ok, aitab nüüd nostalgiast. Tagasi Eesti lemmiklaulu kuulama. Muusika on mu sõber olnud kogu elu :)

Nii vaikseks kõik on jäänud
Su ümber ja Su sees
Mis oli, see on läinud
Mis tuleb, alles ees………

Ilus

This entry was posted in KLUBI. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga