Roosa

Just täpselt nii roosa peab olema ühe kuueseks saanud piiga pusa ehk hoodie. Veel parem, kui seal peal on jäätised, muffinid, flamingod, kiisud, sõõrikud ja ükssarvikud.
Sellel kangal on kõik need omadused olemas. Sellepärast on ka sünnipäevalaps rõõmus oma pika ja sooja rõivatüki üle. Ega see nüüd lihtne ei olnud, aga sain suure hädaga sünnipäevalapsega pildistamiseks kauba tehtud. Õues oli palav, külalistega jooksmised parasjagu pooleli…ega ju väga ei viitsiks mingit tootepilti teha :) Täpselt viie klõpsu jagu oli ta nõus mulle poseerima. Üks portreepilt viiest pildist jäi siit välja ja läks otse vanematele ja eksimisvõimalust mulle ei antud. Kõik pidi kohe õnnestuma ja õnneks ka õnnestus. Hea, et maakodu õu nii suur on, et pildistamise koht kohe varnast võtta oli.

hoodie

Sünnipäevakingituste kott on nagu võluri kübar :) Võib tõmmata välja jänese, aga võib kätte saada hoopis sellise rõõmsa pika pusa, ehk nagu noored ütlevad – hoodie :) Kangas on Lillestoffi toodang. Nimeks kangal SELMA, orgaaniline dressikangas, GOTS sertifikaat, Koostis: 95% mahepuuvill, 5% elastaan, Disainer: MISS PATTY/ Lillestoff GmbH. Igati kindel kvaliteet.

hoodie

hoodie

Lõikega on nagu on. Kuskilt kunagi, kui K oli veel väike, on võetud üks tavaline raglaanpluusi lõige. Nüüd vastavalt vajadusele lisan aga laiust ja pikkust. Kapuuts on üldse kuskilt teisest muusikast ja teistsuguse lõikega. Joonistasin selle ise ringi, et oleks piisavalt ülekatet ning kõrgust. Nii saab kapuuts edukalt asendada jahedamal ajal ka salli.

hoodie

Kangas ostetud Nööbijuttudest :)

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga