Mõtted ja tunded

Eile oli selline huvitav päev, kus ilutses palju mõtteid ja tundeid.
Päeva jooksul kohtusin mitmete inimestega. Kellega põgusalt rongis sõites ja kellega pikemalt koos aega veetes. Kõikidega suheldes poetad midagi endasse. Midagi, mille üle on mõelda, arutleda. Midagi on alati panna kõrva taha. Millegi peale on naeratada ja vahest ajab mõni seik siiralt naerma või muigama ja eelkõige on hea lihtsalt olla. Kogu inimloomuse lihtsuses ja keerukuses on ikka ja alati neid, kes teevad oma elus kõik keeruliseks ja neid, kelle jaoks on kõik lihtne. On neid, kes elavadki ebakindluses ja neid, kelle tahe ja tunne on tugev. Eilne päev oli inimestest nii kirev, et nägin ja kuulsin tõesti erinevaid tundeid ja emotsioone. Elu vist on suures osas rollimäng? Üks kallis inimene mulle kord nii ütles ja tundub, et tal ongi vist vähemalt osalt õigus :)
Kõlama jäid aga päevast kaks lauset:

Vaata oma silmadega seda, mis rõõmu pakub. Muu jaoks hoia silmad kinni! – selle lause ütlesin ma eile ühel koosviibimisel ise ja pärit on see budislikust mõttevaramust. Mulle see mõte meeldib. Vahest naljaga pooleks laiendan seda lauset kõrvadele :P

Teine eilne lause kõlas nii : Tee seda, mida sa kõige rohkem armastad, siis ei pea sa elus tegema tundigi tööd! Mõtlemapanev.

Mina uinusin eile naeratusega suul :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga