Muusikasõltuvuse kleit

Noorel piigal oli koolis tulemas moeshow. See on iga-aastane traditsioon ja lapsed võtavad sellest aktiivselt osa. Teemaks oli sel korral – sõltuvused. Tütarlapse sõltuvus on klassikaline muusika ja kuna talle meenus, et üks muusikateemaline kangas oli mul kapis seismas, oli kohe ja ruttu seda kleiti tarvis õmblema hakata. Kangast oli ei rohkem ega vähem, kui täpselt kleidi pikkuse jagu. Välja lõigata sellist asja polegi väga lihtne, sest oluline on kuidagi kogu muster mõistlikult ära paigutada.

kleit

K- soov oli, et kleit oleks alt kellukese lõikega. Paras pähkel sellise kanga puhul lõike paigutamine, aga kuidagi sai kleit ikka välja lõigatud. Ainus mure jäi siis kusagilt varrukad välja võluda. Õiges koelõnga suunas neid polnud enam millestki teha ja nii läks käiku plaan B, mida ma üldiselt kunagi ei rakenda. Varrukas tuli lõigata põikisuunaliselt ja käiku läks ka kanga üpris lai koendserv, millest õmblesin lappvoldid varruka pikkuse lisamiseks. Voldi alla jäid nii muuseas ka tootja tekstid – Design by Stenzo :) Ostetud on see kangas jällegi kunagi Studio Liv Fabriksist, umbes paar aastat tagasi. Seega – sealt küsida seda pole enam mõtet. Läbimüüdud.

kleit

Kleit on praeguseks korra pesuski käinud ja minu suureks rõõmuks pole valepidi kangast lõigatud varrukad halvasti käitunud. Nende pärast ma pisut ikka muretsesin. Mina oleks tahtnud teha kleidile sissevõtted, et vähe kehasse töödelda, aga K soovis just vabalt langevat kleiti. Tema kannab – seega tema ka otsustab ja nii jäigi.
Moeshowl läks aga hästi. Oma kategoorias K-klass võitis. Lisanditeks olid kleidi juures pixeltehnikas tehtud noodikujulised mustvalged kõrvarõngad, mida ta pildistamise ajaks ei viitsinud kõrva panna. Teismesliste tujud :) Igatahes on kapis üks kleit, millega on tore esinemas käia ja miks mitte ka lihtsalt teisi kuulamas.

kleit

kleit

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Muusikasõltuvuse kleit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga