Pikk dressipluus ehk hoodie väikesele piigale

Väikestele tüdrukutele pole roosat kunagi liiga palju, ka jänkusid pole neile liiga palju. Eriti siis kui saadakse alles neljaseks. Just sünnipäevaks see mõnus dressikas saigi õmmeldud. Jällegi üks kangas, mis on päris pikalt kapis seisnud ja oma aega oodanud. Ostsin selle kunagi Studio Liv Fabriksist, kangas tellitud MColors-ist ja kanga serval päris tootjat kirjas ei olnud. Paksus on igatahes just parasjagu mõnus. Mitte liiga paks ja mitte liiga õhuke. Veidi ehk paksem, kui Frensh Terry kangad, aga seest pole uhutud. Ostetud ilmselt aastal 2016, seega seda enam küsida pole mõtet.

hoodie

hoodie

Lõige on pärit ei tea kust. Leidsin oma lõigete hunnikust enam vähem paraja suurusega tavalise raglaanlõike ja kohandasin vajalike pikkusmõõtude järgi parajaks. Raglaan pole päris kumer vaid kergelt nurgeline. Servad on viimistletud sobivas hallis toonis soonikuga. Kapuuts oli lõikena tavaline, aga ehitasin ta ringi selliseks, et ülekäigud oleksid kohe päris pikad.

hoodie

hoodie

Selline kapuuts on hea ja mugav just sellepärast, et jahedama ilmaga õues on kael kenasti kaetud. Mulle selline variant väga meeldib ja lapsele on see mugav. Pole tarvis eraldi salli kaela panna. Kapuuts on kahekordne, seega üsna toekas.

hoodie

Nüüd tuleb muidugi sünnipäevalapse õele samuti selline hoodie valmis õmmelda. Preili valis endale juba kanga välja ja nüüd sõltub see vaid minu ajast ja näppude nobedusest, millal rõivatükk valmis saab. Igatahes ma usun päris varsti.

hoodie

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga