Tähetüdruku pluus

Millal on ühel noorel neiul riideid liiga palju?
Õige vastus on – mittekunagi.
Tegelikult tundus mulle endale ka, et korralikke t-särke koolipäevadeks napib. Nii kaevasin oma kapisügavustes ringi ja leidsin kanga, mille ostmisest on möödas kaugelt üle aasta. Lillestoffi firma Tähetüdruku kangas, mille vahendas Eestisse Nööbijutud kangad. Lillestoff ongi mul see teine lemmiktootja, kelle kangaid ma olen juba aastaid kasutanud. GOTS-sertifikaadiga väga kvaliteetsed kangad ja kindel kvaliteet on minu jaoks väga oluline.
See armas tähetüdrukuga mahepuuvillasest kangas on ihusõbralik ja huvitav.
Koostis: 95% mahepuuvill, 5% elastaan
Laius : 150 cm
Disainer: Susanne Bochem/Lillestoff GmbH

Kanga ühel poolel on tüdruku pilt ja teisel poolel tähed. Mina oleks õmmelnud pluusi nii, et tüdruk oleks ees ja tähed taga, aga K soovis vastupidi. Nii saidki tähed ette ja tähetüdruk selja peale. Ühe pluusi jagu paneeli jäi mul veel alles ja K arvas, et ma peaksin endale samasuguse tegema ja siis saame ühtekad olla :) Elame näeme, äkki teengi.
Suurimad tänud Nööbijuttude Lemmile, kes neid kangaid Eestisse vahendab.

pluus

pluus

pluus

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga