Pall

Sügis oli juba lähedal, koos sellega algamas ühes peres sünnipäevade hooaeg ja nagu teist aastat tavaks, teen ma ühele kolleegile lapselaste jaoks kingitusi. Või kingituselisasid :)
Seekord oligi jälle nii, et sünnipäev ühel noorsandil, kellele klapiti sugulastega kingituseks mingi äge mäng, aga vanaema tahtis midagi veel pihku pista ja palus ühte palli. Ikka selleks, et kui kõik lapselapsed külas, siis saaks pehmete pallidega üksteist loopida ja püüdmist harjutada. Loodetavasti jäävad kõik kristallvaasid terveks ja silmaalused sinikateta, sest pall on tõesti pehme. Täidiseks mahulise vatiini pudi ja südamikus veidike kuivatatud kikerherneid, et pallil ikka lendamiseks raskust oleks.

pall

pall

pall

Mõni tunnike õhtust tööd ja pall olemas. Materjaliks puhas puuvill ja seekord siis sellistes sinistes toonides ning merelises teemas.
Tegelikult võtab selle palli tegemine ikka aega ka, kuigi mitte pool päeva. Ikka ükshaaval siilud kokku ja iga õmblus korralikult pressida jne. Lõpuks veel tükk aega täidise toppimist….aga tulemus on armas :)

pall

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga