Tütre ammune soov

Päris mitmeid aastaid tagasi K ikka rääkis, et tahab endale sellist riideeset, kus püksid ja ülemine osa on koos. Mina praktilise emana muidugi laitsin selle mõtte iga kord maha, sest praktiline inimene ju mõtleb veidi edasi, kui et ainult lihtsalt ilus olemine. Põhjendasin toona lapsele asja nii, et vaata kui sul on vajadus külastada tualetti, siis on see päris ebamugav tegevus. Suvel ok, koorid ennast lihtsalt paljaks ja vaatad, et rõivatükiga põrandaid ei pühi, aga jahedamal ajal tuleb võtta pealt ära kõik asjad, et üldse oma pükskostüümini jõuda.
Sinna aastate taha see teema tookord ka jäi.

Nüüd vahetult enne suvisele reisile minemist käisime jalatseid otsimas ehk pealinnas poodlemas ja sattusime seal ühte poodi, kus taoline rõivatükk silma jäi. Hind polnud küll meelepärane, aga otsutasime, et passitame vähemalt selga. Passitasimegi ja….oh üllatus, hakkas meeldima.
Koju jõudes mõtlesin, et mis seal siis ikka, täidan lapse ammuse soovi.
Muidugi, et ikka korralikult kätt harjutada, õmbelsin peaaegu samasuguse kostüümi ka endale. Sellest siiski mõnes järgmises postituses, sest ma pole lihtsalt jõudnud veel pilte teha.
Seekord tütre variant ja väljamaakeelne nimetus sellisele asjale on – jumpsuit. Tõlkeprogramm ütleb selle kohta umbes nii, et – hüppa kostüümi :P
Eks nii see välja paistabki :)

Materjaliks on üks ammusest ajast kapis seisnud viskoos. Ostsin selle kunagi odavalt ühest kasutatud rõivaste kauplusest. Ostsin, aga ideed polnud ja nii ta seisma jäi, kuni….seekord oli see just see, mida tarvis.

Korfu

Lõige on pärit ühest juhuslikult ostetud ajakirjast mille nimeks on “Simply Sewing”. Kusagile olen ta kodus nii kindlalt ära pannud, et ajakirja numbrit ei oskagi öelda, aga aastanumber on ilmselt 2017.

Korfu

Korfu

Mulle endale tundus, et püksiosa säärtest oleks tahtnud lõiget veidi kitsamaks teha, aga laps tahtis just sellist parajalt lohvakat alumist osa. Jäigi siis nii, nagu lõige oli.
Ülemises osas on kanalid seotavate nööride jaoks(vastavalt soovile saab lükata ülemist serva kas koomale või laiali) ja vööjoonel kanalisse aetud kumm.

Korfu

Jumpsuit-ist sai mugav lennukirõivas ja reisil olles kulus ta marjaks ära kloostrites käies. Aga…tualetis käia on sellisega ikkagi ebamugav :P

Korfu

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga