Õues on endiselt talv

Kuidas siis meie eluke kulgeb? Ikka talviselt ja kuna õues on juba suur valge, siis mind üldse see ei sega, et endiselt akna taga korralikud miinuskraadid ja lumi nagu ei plaanigi sulada. Tegelikult on sel aastal olnud õues imeline talv. Mulle tõesti väga meeldib. Jah külma jagub, aga kuna enamasti on olnud õnneks tuulevaikne, siis see külm ei sega. Boonusena paistab peaaegu iga päev päike. Kui ma hommikuti silmad avan, näen kohe aknast päikesetõusu ja see on nii mõnus. Sirutad ja sirutad, tõused üles, vaatad aknast välja, naeratad ja lähed hommikusi toimetusi tegema. Dušsi alla, väike meik, laps üles, smuuti valmis, laps kooli ja ise tööle.

Kõik järgnevad fotod on pildistatud ühel hommikul teel tööle.

talv


talv

talv

talv

K-l oli nädal vaheaega, minul ei olnud. Vaheaja raames jõudsime käia ühel õhtul Estonias kontserdil. Nimelt toimus seal saate ” Klassikatähed” kontsertvoor ja kahe tunni jooksul sai kuulata 8 interpreedi esituses väga eriilmelist muusikat erinevatel instrumentidel. ” Klassikatähed” on saade, millele elame juba mitmendat hooaega kaasa ja kuigi meil pole kodus televiisorit, saab saadet alati vaadata otse üle interneti või minna kohapeale otsesaatesse noori muusikuid kuulama. Seekordne kontserdile minek läks meil korralikult üle kivide ja känudude ning vahepeal haaras meid juba lootusetus, et kohale ei jõuagi, kuid siiski, siiski…kohal me lõpuks olime. Juhtus see, mida me ei osanud oodata. Rong oli meie jaamas otsad andnud. Õues oli külm ja ma eeldasin, et see porgand külmus lihtsalt ära, aga ei. Rongijuhilt saime teada, et rongil miski muu häda. Esimene võimalus liikuma saada oli poole tunni pärast, sest siis oli oodata pealinnast saabuvat rongi ja selle abil loodeti seisev rong käima tõmmata. Kui rong aga saabus, selgus rongijuhtide kurvastuseks tõde, et peakorterist anti käsk rong sinnapaika jätta. Rongijuht oli hämmingus ja soovitas meil helistada endale takso ja lasta Elronil sõit kinni maksta :) Lonkisime siis ümber jaama, et leida sobiv number, kuhu helistada, aga see telefon ei vastanud. See oli hetk, kus vaadates kella tekkis meil loobumise hetk ja plaanisime just hakata koju minema, kui jaama ette tekkis punane buss ja sealt jooksis välja mees, otse perroonile. Jälgisime mängu ja…oligi nii, nagu K arvas, kohale oli saadetud asendusbuss. Bussijuht aeti vabalt päevalt otse diivanilt tööle ja kurvastav rahvas ronis kiiresti bussi. Algas sõit ajaga võidu. Vaatasime ärevalt kella – jõuame või ei jõua kontserdi alguseks kohale. Oli ikka närvesööv küll, kui buss logistas kõik teivasjaamad läbi, kus kedagi muidugi ootamas enam polnud ja mahaminejad samuti puudusid. Mis teha, käsk on käsk ja seda tuli bussijuhil täita. Tallinnas õnnestus meil Tselluloosi peatuses maha saada ja kohe linnaliinibussile istuda ning sellega otse Estonia ette sõita. Igatahes olime saalis umbes 5 minutit peale kontserdi algust ja rõdult lasti meid kenasti sisse. Me olime ikka üliõnnelikud.

talv

talv

talv

Järgmisel päeval läksime samuti pealinna. Mina lastekirjanduse aastakoosolekule ja K tuli minuga kaasa, et täditütrega Lastekirjanduse Keskuses aega veeta. Linna läksime veidi varem ja saime mõnes vajalikus kohas ära käia, kuhu muidu nädalavahetusel saada ei õnnestu.

talv

talv

talv

talv

Nüüd on siis juba käes märts, aga ei ole veel plirts plärts. Ilmaennustust vaadates tundub, et naistepäeva paiku on väikestviisi sula ja vihmakest juba oodata, aga loodame, et see sulaaeg möödub märkamatult. Kuu jooksul kavatseme igal reedesel õhtul linna sõita ja tore oleks, kui ilm meid ei kimbutaks, kuigi jah, papist pole me kunagi olnud.
Laupäeval käisime meie valla aastapäevapeol. Kohalikud noored olid taaskord tulnud välja väga omapärase ja huvitava lavastusega. Talentide puudust meil siin ei ole. Tantsuks mängis ansambel Svingers koos Birgiti ja Jüriga. Meeleolukas õhtu oli. Sai ennast vahelduseks lille lüüa.

talv

Täna hakkas peale kool. Vaheaeg läbi. Eks nüüd olegi ees 3 kuud, kus tuleb kõvasti pingutada ja siis juunis saabub juba väljateenitud suvepuhkus. Kevadesse kipuvad ju kogunema kõik konkursid, eksamid ja kontrolltööd. Aprillis hakkab juba pöörlema laulukarussell, mais on muusikakoolis üleminekueksamid ja kevadkontsert, laulustuudios kevadkontsert ja judoklubis vööeksam. Kõik päevad käivad kindla programmi järgi ja kui veel mingitel päevadel tahame kuskilegi kontserdile jõuda või mõnele üritusele, siis seda täpsemalt tuleb aega planeerida õppetööks ja harjutamisteks.
Nii see ajake veerebki ja kaugel see jaanipäev ikka on :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga