Sinisetooniline kleit

Mõni aeg tagasi juhtus mul olema nädalavahetusel pisut aega õmmelda ja pakkusin lapsele, et õmblen midagi just temale. Palusin valida välja minu varudest ühe kanga ja öelda, mida õmmelda. Liisk langes ühele kaunile sinisetoonilisele kangale, mis on täiesti puuvilltrikotaaž, aga näeb välja väga uhke. Täpsemalt siis French Terry dressikangas lillede-lindudega. Digiprint

• 95% puuvill 5% spandex (lycra)

• Kaal 250g /m2

• Laius 170 cm

• OEKO-TEX 100 sertifikaat

• Toodetud Euroopas

Kangas on pärit StudioLiv OÜ omatoodangust.

Ostetud oli mul see kangas tegelikult mõttega õmmelda üks pusa või midagi dressipluusi sarnast. Võib olla isegi tuunika. K- soovis siiski kleiti ja peaks ütlema, et see oli tal väga hea mõte. Kleidina on kangas väga kaunis ja on praeguseks pälvinud juba väga palju kiitvaid hinnanguid. Jah, märkamatuks jääda selle kleidiga on sisuliselt võimatu. Kangas on ikka väga pilkupüüdev. Mis kõige tähtsam – laps kannab seda suurima rõõmuga.

Muide StudioLiv omatoodangul tasub silma peal hoida. Praegugi on seal ettetellimisel imearmas suvine trikotaaž mille mustri autoriks on andekas moe-illustraator ja disainer Anneli Akinde

Kleidist:
Tegumoodi pole mõtet sellisele uhkele kangale väga mõelda, sest lihtsuses peitub võlu. Lõige peaks pärit olema ühest viimastest Ottobre täiskasvanutele mõeldud ajakirjadest.
Pikk sirge varrukas, lõikekohase kandiga töödeldud paatkaelus, seelikuosa A – lõikeline.

kleit

kleit

kleit

kleit

kleit

Kanga mustris on lisaks lilledele imelised linnud. Trikotaaž on väga hea langevusega ja õmmelda saab sellest tõesti mida iganes.

kleit

Praeguseks on see kleit käinud ära juba nii Estonia kontserdisaalis kui ka valla suurel juubelipeol. Talvisel ajal soe ja kaunilt pidulik kleit on kindlalt lemmikute seas.

kleit

kleit

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sinisetooniline kleit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga