Kingitus ja pidu

Mõned päevad tagasi oli meil siin üks sünnipäev. Nimelt sai minu vanem pojatütar juba 4 aastaseks. Preili mis preili. Natuke veel nagu titt, aga natuke nagu enam pole ka :) Nii need lapsed kasvavad. Alles oli mähkmetes ja juba on iseteadlik väike inimene. Suurtel inimestel jääb üle ainult käsi laiutada ja tõdeda, et küll aeg lendab kiiresti.

Pidu sai peetud ja rahvast oli kõvasti. Augustilapsena on preilil rõõm pidada oma pidu õues ja kuigi sel aastal kohati sabistas väikest vihmakest, siis pidu see üldse ei seganud ja lõbu jätkus päris kauaks. Sai süüa, sai mängida, kiikuda ja batuudil hüpata. Poeg oli lastele ehitanud toreda väikese seiklusraja ja see osutus väga populaarseks. Isegi veepommidega sai märki visata. Yotube on ikka üks tore asi, kui sealt mõistlikke asju otsida. Nii õppis sünnipäevalapse emme ja meie K sealt õhupalliloomade ja lillede meisterdamist ning sünnipäeval sai neid kõvasti tehtud.

Mudilaste seiklusrada :)

sünna

sünna

sünna

sünna

Sünnipäevaga seoses sai mul valmis ka mõni käsitööline tegemine. Õmblesin lapsele padja ja tegin kaardi :)
Padi nagu ikka, puuvillasest materjalist, lapitehnikas ja seekord ka aplitseeritud. Suurus 50 x 50. Tagumisele küljele on peale tikitud sünnipäevalapse nimi. Pilte on vähe, sest nagu sageli ikka, tuleb asi nõelasilmast. Kiirelt paar klõpsu ja juba läheb tehtud töö kingisaaja valdusesse.

sünna

sünna

sünna

sünna

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga