Tere, juuni!

Tervitamegi esimest suvekuud.
Suvekuu meil sel aastal ainult pisut jahedavõitu. Siin seal kurdeti isegi, et sadas mingit lume moodi ollust. No mis sa kostad. Teiseks juuniks mina igatahes ei saanud pruuniks. Mitte et see mul üldse mingi eesmärk kunagi oleks, aga täna…..täna ma lausa pakkisin ennast väga soojalt riidesse, kui hommikul tööle sõitsin. Üleeile õhtul, kui tulime lapsega pealinnast ” Luikede järve” vaatamast, oli õues kõigest kuus pügalat sooja !!!!! No peaaegu miinus, eks! Täna öösel olla olnud kohati öökülma. Kolleeg igatahes kurtis. Peale selle on teist päeva õues nii suur tuul, et anna olla. Eile pidasime õhtul õues lapse klassikaaslastega ja nende vanematega kevadpidu, peale mida ma ei saanudki muudmoodi enam sooja, kui et magama läksin paks fliis seljas :D Lastel oli õnneks ilmast täiesti ükskõik, sest nemad muudkui jooksid ja mängisid. Lapsevanemad on ju ikka need, kes lobisevad, söövad ja tammuvad jalalt jalale ning pärast kurdavad, et oli külm. Ühesõnaga külm, külm, külm.
Kuid mis seal ikka, küll ta soojemaks läheb, see ilmake. Kohekohe on ees kaks pulma, kus tuleb pildistada….seega paluks nüüd sooja ilma :) Aitäh!

Olgu aga soe või külm, ikkagi tuleb vaadata, mida maja tagant õuest leida võib. Sel korral siis selline kompositsioon. Õunapuuõied, toomingad ja kirsiõied on puudu. Kõik lihtsalt ei mahu, aga õitsevad nad hetkel õues küll. Sirel juba lubab, aga päris lahti veel pole. Rabarber, murulauk, nurmenukud, marjapõõsad, kaselehed, võililled, metsmaasikad, tulbid, maikellukesed, meelespead………

Kõik, rohkem ei mingit virisemist!

Ilusat suve!

loodus

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga