Telk

Pojatütrel oli pühapäeval sünnipäev. Kaheseks saavale põngerjale, kelle õde on kolmepoolene, on väga keeruline midagi kinkida, sest vanemast õest on ju mänguasju ees küll ja enam. Nii leppisimegi emme – issiga kokku, et kingime kambas tipsule telgi.
Ega see telgi tegemine mingi naljaasi ei olegi. Kulub omajagu aega ja materjali, aga tulemus on igati seda nikerdamist väärt. Mul olid kodus ühed pulgad olemas ja mõtlesin, et need peaks sobima küll, aga kui ma pulgad kanalitesse ajasin, selgus, et lühikesed teised. Pulgad siis. Alarmeerisin kohe oma noori ja poeg tõi mõne päeva pärast poest uued pulgad. 2,3 m pikad. Need sobisid suurepäraselt.
Võiks ju teha pisema telgi, aga kui seal sees möllavad kaks väikest tegelast, peab olema ikka piisavalt ruumi. Pealegi saab seda telki suvel teisaldada õue päikesevarjuks ja mängupesaks ning siis on tõenäoliselt ka külalapsed seal sees sehkendamas. Seega – ruumi peab olema. Kogemuste najal on saanudki selgeks see, et kui tahta telgile pisut pikemat kasutusiga, ei maksa teda liiga madalat ja väikest teha.
Tekstiilina on kasutatud puuvillaseid tugevamaid dekoratiivkangaid Laura Ashleylt ja PT prestigious textiles – ilt. Telgil on aken, millel omakorda õhuke kardin ja ruloo.

telk

telk

telk

telk

telk

telk

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Telk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga